«Night Out»: Η ξεκαρδιστική φάρσα της Ελίνας Παπίλα στον Γιώργο Τσαλίκη - Ποια ήταν η αντίδραση του

Όλα όσα είδαμε στην εκπομπή του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Night Out»: Η ξεκαρδιστική φάρσα της Ελίνας Παπίλα στον Γιώργο Τσαλίκη - Ποια ήταν η αντίδραση του

Το βράδυ της Τετάρτης (7/12) στην βραδινή εκπομπή του «Night Out» ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη, η Ελίνα Παπίλα. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του Mega για πρώτη φορά μετά την λήξη της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε.

Η ίδια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, με τον αγαπημένο της σύζυγο (δείτε εδώ ποιος είναι) και τα τρία παιδιά τους.

Οι δηλώσεις και αντιδράσεις της Ελίνας Παπίλα στο «Night Out»

Με την πιο ευχάριστη και ειλικρινή διάθεση αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την πορεία της στην τηλεόραση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή, την οποία παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά στο Star. Η Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε και στον πρώην συνεργάτη της, λέγοντας ότι του ταιριάζει το ραδιόφωνο και δεν θα μπορούσε να τον δει στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αυτό που άκουγαν από εμένα και τον Γιώργο Καρτελιά στο ραδιόφωνο δεν το είδαν στην τηλεόραση, γιατί δεν μπορεί να γίνει. Στην τηλεόραση μπαίνεις σε μια ψυχολογία ότι είσαι πιο καλογυαλισμένος, πιο λαμπερός και έτσι πρέπει να είναι και ο τρόπος που θα μιλήσω».

«Αν είχε δοθεί χρόνος μπορεί και να είχε εξελιχθεί αυτό» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Οι κάρτες του «Night Out» έκρυβαν πολλές εκπλήξεις και η Ελίνα Παπίλα πέρασε από δοκιμασίες που δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Μια από αυτές και η τηλεφωνική φάρσα που έκανε στον καλό της φίλο, Γιώργο Τσαλίκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελίνα Παπίλα είχε εκφράσει την επιθυμία της να βρεθεί ξανά στην τηλεόραση: «Μου λείπει η τηλεόραση. Πέρασα τόσο ωραία που θα ήθελα να είμαι και φέτος. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι πάρα πολύ ωραίοι, μου αρέσουν και θέλω να πάνε καλά. Αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή. Με τον Γιώργο Καρτελιά οι σχέσεις μας είναι άψογες. Είμαστε φίλοι. Επαγγελματικά χώρισαν οι δρόμοι μας αλλά προσωπικά είμαστε πάρα πολύ καλά. Θα πήγαινα με πολλή χαρά καλεσμένη στο “Breakfast @Star”» είπε η Ελίνα Παπίλα.