«Τον πρώτο καιρό που έφυγε από την ζωή...» - "Λύγισε" στον αέρα του Night Out η Ελίνα Παπίλα

Η απώλεια που της στοίχισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τον πρώτο καιρό που έφυγε από την ζωή...» -

Το βράδυ της Τετάρτης (8/12), η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που της είχε γίνει πριν από καιρό από ένα μεγάλο κανάλι (δείτε εδώ από ποιο), καθώς και στην απώλεια της γιαγιάς της, η οποία την «τσάκισε».

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, είχε μεγαλώσει στο πλευρό της γιαγιάς της και το γεγονός ότι την έχασε ήταν κάτι που δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί, ειδικά τον πρώτο καιρό που έλειπε από το πλευρό της.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως η γιαγιά της τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και της φαινόταν συγκλονιστικό το να μην τη γνωρίζει ο άνθρωπος που την μεγάλωσε. Μάλιστα, καθώς διηγούνταν τα όσα έγιναν, δεν άντεξε παρά να βουρκώσει για το πρόσωπο που αγάπησε τόσο βαθιά.

Η συγκίνηση της Ελίνας Παπίλα στο Happy Day

«Ήμουν πάρα πολύ δεμένη με την γιαγιά μου. Ήμουν παιδί της γιαγιάς, αν και δεν με μεγάλωσε εκείνη, δεν ήταν πολύ μακριά από εμένα και για κάποιο λόγο επέλεγα να είμαι συνέχεια στη γιαγιά μου. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχει περάσει από αυτόν τον πλανήτη. Ότι είμαι σήμερα, σε πολύ μεγάλο βαθμό, το οφείλω στη γιαγιά μου. Στη γιαγιά μου τα έλεγα όλα. Ήταν η φίλη μου και, όταν πήγαινα στο σπίτι μου, η αόρατη φίλη μου.

Πέρασε άνοια και θεωρώ πως είναι ασύλληπτο αυτό που αισθάνεσαι την στιγμή που δεν σε αναγνωρίζει. Στην αρχή είχα άρνηση, δεν πίστευα ότι γίνεται να μην με γνωρίζει και άρχισα να της λέω πράγματα για να με καταλάβει. Μετά το συνηθίζεις και απλά είσαι εκεί για το οτιδήποτε.

Η γιαγιά μου δεν έχει ζήσει το τρίτο μου παιδί και αυτό είναι κάτι για το οποίο… της μιλάω, της λέω ότι τώρα περπατάει και υπάρχουν στιγμές που την παίρνω τηλέφωνο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε από την ζωή, όταν συνέβαινε κάτι, έτρεχα στο σπίτι για να την πάρω τηλέφωνο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ στην αρχή καθόλου καλά», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.