Cash or trash: Ο Νίκος Κοκλώνης γίνεται πωλητής ενός ιδιαίτερου αντικειμένου - Ποιες ήταν οι αντιδράσεις του

Σε ένα ανατρεπτικό και εορταστικό επεισόδιο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Cash or trash: Ο Νίκος Κοκλώνης γίνεται πωλητής ενός ιδιαίτερου αντικειμένου - Ποιες ήταν οι αντιδράσεις του

Σήμερα Πέμπτη (8/12) έρχεται ένα ανατρεπτικό και εορταστικό επεισόδιο Cash or Trash στην prime time του Star, με τον Νίκο Κοκλώνη να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους. Η είδηση έγινε γνωστή από την Δέσποινα Μοιραράκη το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με την Ζήνα», που πρόσφατα γιόρτασε τα 30 χρόνια πορείας της στην τηλεόραση (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Στο σημερινό επεισόδιο, θα έχουν καλεσμένους-έκπληξη στην εκπομπή του Cash or Trash.

Όλα όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη για το Cash or Trash και τον Νίκο Κοκλώνη

Η Δέσποινα Μοιραράκη όπως προαναφέραμε ήταν καλεσμένη της Ζήνας Κουτσελίνη χθες το μεσημέρι (8/12) και προανήγγειλε το επεισόδιο που θα έχει 4 πολύ σπέσιαλ καλεσμένους ως πωλητές: Ο Νίκος Κοκλώνης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Ματίνα Παγώνη και η Κόνι Μεταξά παζαρεύουν αντικείμενα με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Φέρνει ο καθένας ένα δικό του αντικείμενο με το οποίο είναι συναισθηματικά δεμένος και το αποχωρίζεται μόνο και μόνο για να διατεθούν τα έσοδα σε φιλανθρωπικό σκοπό εκεί που θέλει ο καθένας.

Η κυρία Παγώνη δίνει τα χρήματα στην κλινική όπου είναι εδώ και 25 χρόνια διευθύντρια στο Γεννηματά. Αυτό που θα πουλήσει είναι δώρο της μητέρας της» αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής και γνωστή έμπορος.

Να υπενθμίσουμε το σοκ που είχε πάθει η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπής της Cash or Trash, όταν μετά την ηθοποιό που βρέθηκε στο πλατό, παίκτρια που πήγε να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι, έκανε μια εξομολόγηση που τους άφησε όλους άφωνους τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, η κυρία Ρεγγίνα υποστήριξε πως έχει ζήσει 9 ζωές και αυτή που διανύει είναι η τελευταία, άρα δεν θα ξανά έρθει στη ζωή.

Στη συνέχεια λοιπόν, μιλώντας για την μετανσάρκωση, απάντησε σε όλες τις απορίες της παρουσιάστριας, ενώ είπε τι ήταν στις προηγούμενες ζωές που έζησε μέχρι τώρα.

«Ζούμε εννέα ζωές, αυτή είναι η τελευταία μου οπότε δεν θα ξαναγυρίσω. Στην όγδοη ζωή μου ήμουν στην Αμερική, είχα παιδιά αλλά κάηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Στην έβδομη ήμουν στην Ινδία και είχα καλή θέση, στην έκτη ήμουν κάτι σαν καλόγερος στην Αίγυπτο. Στην πέμπτη ήμουν στην Αυστρία άνδρας σε φυλακή. Στην τέταρτη ήμουν στην Ιταλία και πλούσια» είπε η παίκτρια με την Δέσποινα Μοιραράκη να κάνει τον σταυρό της.