Στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα - Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με μαύρο κολλητό φόρεμα στην απονομή του πλατινένιου δίσκου των Μελισσών

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη να έχουν πάρει την απόφαση να μην μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ωστόσο πλέον όλα δείχνουν πως οι δυο τους έχουν δέσει και ο ένας φροντίζει να στηρίζει τον άλλον σε κάθε του βήμα.

Κάθε φορά που γίνεται κάποια σχετική ερώτηση, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και το γνωστό μοντέλο αρνούνται να απαντήσουν καθώς θεωρούν πως δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένοι να μιλάνε ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή.

«Κάποια σχόλια που γίνονται με ενοχλούν και κάποια που γράφονται. Με κάνουν tag και σε κάτι βλακείες. Από τη στιγμή που δεν έχω πει ποτέ με ποιον είμαι, μην με κάνεις tag και μην ασχολείσαι. Νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε με τη ζωούλα μας. Να μην σπαταλάμε καθόλου ενέργεια με το τι κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή.

Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά είναι και επιλογή αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή όχι. Νομίζω έχουμε και το δικαίωμα να αλλάξει αυτό. Κάποτε τα μοιραζόμουν, νομίζω έχω το δικαίωμα να μην μοιραστώ πότε τίποτα προσωπικό μου», είχε πει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα

Το βράδυ της Τετάρτης (7/12) πραγματοποιήθηκε λοιπόν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες, η απονομή των χρυσών και των πλατινένιων δίσκων τους με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όπως έκανε και στην πρεμιέρα του Χρήστου Μάστορα (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα) έτσι και χθες, έδωσε διακριτικά το παρών και στήριξε τον αγαπημένο της σε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της καριέρας του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εννοείται πως βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο και κατάφερε να απαθανατίσει το πανέμορφο μοντέλο που καθόταν ανάμεσα στο κοινό και καμάρωνε τον αγαπημένο της σύντροφο. Ο κόσμος που βρέθηκε στην απονομή δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το μοντέλο, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκείνη είχε όλη την προσοχή της στον Χρήστο Μάστορα, με τον οποίο αντάλλαζε συνέχεια, ματιές γεμάτες πάθος.

Σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στις τηλεοπτικές κάμερες ωστόσο ο τραγουδιστής, αρνήθηκε για ακόμη μία φορά να δώσει κάποια απάντηση για τη σχέση τους.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας
Γαρυφαλλιά Καληφώνη απονομή Μελισσών