Το κόκκινο ποτάμι: Έρχεται και τρίτος κύκλος - Οι αλλαγές στο σενάριο και η ημερομηνία προβολής

Όλες οι λεπτομέρειες για την σειρά του Open Tv

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Το κόκκινο ποτάμι: Έρχεται και τρίτος κύκλος - Οι αλλαγές στο σενάριο και η ημερομηνία προβολής

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» που αναφέρεται στον Ποντιακό ελληνισμό και τον διωγμό τους από τα πάτρια εδάφη τους, αγαπήθηκε πολύ. Η τηλεθέαση ήταν αφοπληστικά καλή, για τα δεδομένα του Open (δείτε εδώ σε τι θέση βρίσκεται το κανάλι στα νούμερα της τηλεθέασης) που είναι ένα κανάλι που δεν έχει παράδοση στη μυθοπλασία.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Open ζήτησε από τον Μανούσο Μανουσάκη να ετοιμάσει τον δεύτερο και τον τρίτο κύκλο του σίριαλ.

Όλες οι λεπτομέρειες για το «Κόκκινο ποτάμι»

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο δεύτερος κύκλος έχει ήδη γυριστεί και θα ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες. Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά του Open έχει ξεκινήσει και προβάλλεται. Παρ΄όλο που δεν είχε την ίδια ανταπόκριση με τον πρώτο, έχει ήδη δοθεί το «πράσινο φως» για να γυριστεί ο τρίτος κύκλος που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Φεβρουάριο του 2023.

Ωστόσο, όπως ακούγεται, έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στους συντελεστές και έχει ζητηθεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Το κανάλι θέλει να δει τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν. Και για να γίνει αυτό θεωρούν ότι πρέπει η υπόθεση της σειράς να φύγει λίγο από την καταγραφή της ιστορίας και να επικεντρωθεί στις ερωτικές περιπέτειες των ηρώων.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο τρίτος κύκλος της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» θα έχει πολλές ανατροπές. Πιστεύουν δηλαδή ότι πρέπει να προστεθούν νέοι ρολόι, να δημιουργηθούν ερωτικά τρίγωνα, γιατί όσο ενδιαφέρον και αν έχουν τα πραγματικά γεγονότα, πάντα οι ερωτικές ιστορίες είναι που ενδιαφέρουν τους τηλεθεατές.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 11/12

Ο Οζάλ δε σταματά το κυνηγητό με τον Νικολαϊδη, ακόμη και στο χωριό του Χότζα. Η Εσμέ μαθαίνει από τον Εμίρ, ότι ο Μίλτος έχει σκοτωθεί και τον οδηγεί να το πει στην Ιφιγένεια, αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει. Το λέει τελικά στην Ελένη, που με την σειρά της καταφεύγει στο Δημοσθένη. Οι βασιλόφρονες οργανώνουν επίθεση στη συγκέντρωση των Βενιζελικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Γαλάνη.