«Δεν είναι ωραίο...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον Νίκο Μουτσινά

Η αντίδρασή της μετά τις δηλώσεις του για την τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν είναι ωραίο...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον Νίκο Μουτσινά

Τα όσα είπε στη χθεσινή (7/12) συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό Μας θέλησαν να σχολιάσουν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης (8/12).

Η παρουσιάστρια, που πέταξε ήδη ένα «καρφί» για τον Νίκο Μουτσινά χθες (δείτε εδώ τι είπε), θέλησε να εστιάσει στα σχόλια που έκανε ο ίδιος για το θέμα της τηλεθέασης (δείτε εδώ τι είπε) καθώς και στο γεγονός πως λέει ξεκάθαρα ότι πλέον έχει κουραστεί στην τηλεόραση και θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό.

«Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά. Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.

Με τον κορωνοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Το σχόλιο της Μελέτη για τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Η Ελεονώρα Μελέτη διαφώνησε έντονα με τον παρουσιαστή, ενώ τόνισε πως δεν είναι ωραίο για τους τηλεθεατές, να ακούνε κάθε φορά πόσο πολύ έχει κουραστεί ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αν ο Νίκος ή ο οποιοσδήποτε Νίκος, βάλτε εμάς, και πείτε αυτά που είπε ο Νίκος σε μία εκπομπή… Αν εμείς εκείνη τη σεζόν κάναμε 30%, θα νιώθαμε ότι είναι ένας συγγενής που τον αγαπάμε αλλά δεν τον πολυθέλουμε και θα αναρωτιόμασταν ποιος βλέπει τηλεόραση;

Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει ότι βαριέσαι ή έχεις κουραστεί, όταν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν τον αφορά αυτό. Να το πεις μετά. Δεν είναι ωραίο. Εμένα δε θα μου άρεσε να ακούω από έναν παρουσιαστή ότι βαριέται ή έχει κουραστεί και να νιώθω ότι είναι κουρασμένος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.