«Παίρνουμε έλεγχο κάθε μέρα, έχω τελειώσει το σχολείο... » - Το αυστηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του

«Είναι κουραστικό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Παίρνουμε έλεγχο κάθε μέρα, έχω τελειώσει το σχολείο... » - Το αυστηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του

Ο Νίκος Μουτσινάς το πρωί της Τετάρτης (7/12) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας, καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έκανε χθες η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ την επική ατάκα που πέταξε κατά την είσοδό του στο πλατό).

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τι ανακοίνωσε για πρώτη φορά), καθώς και στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του, τονίζοντας πως το θεωρεί πλέον πολύ κουραστικό να παίρνει τον καθημερινό «έλεγχο».

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες λόγω της απάντησης που έδωσε σε μία δημοσιογράφο (δείτε εδώ τι είπε), ξεκαθάρισε πως δεν τον ενοχλεί η κριτική που γίνεται προς το πρόσωπό του (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε για εκείνον ο Γιώργος Λιάγκας), καθώς δεν θεωρεί ότι υπάρχει στην πραγματικότητα καμία κακή πρόθεση στην τηλεόραση, ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει να δουλεύει με τον εαυτό του προκειμένου να αποκρούει όλη την αρνητική ενέργεια.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι ο κόσμος με γλείφει. Δεν έχει να κάνει με το αν κάνεις νούμερα ή όχι. Περνάμε περιόδους. Σε κάποιες περιόδους κάτι τους αρέσει και γινόμαστε favourite και άλλες που δεν τους αρέσει και δεν είμαστε πια favourite. Με τις «αυλές» δεν τα πήγαινε ποτέ καλά και πιστεύω ότι κάνω δεν κάνω νούμερα, είμαι πολύ ωραίος τύπος. Δυστυχώς κρινόμαστε από αυτό, παίρνουμε κάθε μέρα έλεγχο, πολύ κουραστικό, έχω τελειώσει το σχολείο. Σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητες, κρίνουμε εμείς τον εαυτό μας, τώρα αν αφήνεις να σε κρίνουν έχεις θέμα εσύ με τον εαυτό σου.

Δεν με επηρεάζει ότι σχολιάζομαι. Πολύ παλιά με στεναχωρούσε αλλά όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού... Κάνουμε μία αυτοβελτίωση. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεόρασης, είναι πια για να περάσει η ώρα. Όταν είμαι εγώ καλύτερα, μου είναι όλα πολύ πιο εύκολα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τις «κακές προθέσεις» της τηλεόρασης

Η Φαίη Σκορδά με την ευκαιρία θέλησε να πει στον παρουσιαστή πόσο πολύ τον αγαπάει, ενώ η συζήτηση πήγε στο αν τελικά υπάρχουν κακές προθέσεις στην τηλεόραση.

«Δεν ξέρω και ποιος έχει κακή πρόθεση. Όταν κάτι συμβαίνει με κάποιον, κάποια κόντρα, έχει να κάνει με την προβολή ενός δικό του θέματος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κακή πρόθεση στην τηλεόραση απλά επειδή είναι πολλές οι προσωπικότητες και είναι πολύ στρεσσογόνο το περιβάλλον, δεν έχει ενδιαφέρον πάντα. Μπορεί να σου πατήσει "κουμπάκια" αλλά αυτό είναι απλά η κατάστασή σου εκείνη τη στιγμή», συνέχισε ο παρουσιαστής.