«Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι» - Οι συνεχείς ερωτήσεις δημοσιογράφου εξόργισαν τον Νίκο Μουτσινά

«Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι» - Οι συνεχείς ερωτήσεις δημοσιογράφου εξόργισαν τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά κανάλια με τις κόντρες τους αλλά και με το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού δημοσιεύματα τον θέλουν να αλλάζει στέγη από τη νέα σεζόν, μιας και το Καλό Μεσημεράκι σημειώνει πολύ χαμηλή τηλεθέαση.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος για τα επαγγελματικά του σχέδια, ωστόσο δεν παραλείπει να κάνει σχόλια μέσα από την εκπομπή του για τις φήμες που ακούγονται καθημερινά για τον ίδιο (δείτε εδώ τι είπε για τα νέα σενάρια μετακίνησής του).

Όσον αφορά τις κόντρες τους, η μεγαλύτερη είναι αυτή με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος με όποια αφορμή βρίσκει τον αδειάζει μπροστά στις κάμερες λέγοντας πως δεν πρόκειται να πάει ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή του (δείτε εδώ τι έχει συμβεί ανάμεσα τους).

Μάλιστα, πρόσφατα ξεκίνησε και μια νέα κόντρα με τον Περικλή Κονδυλάτο - δείτε εδώ τι έχει πει - με τον Κώστα Τσουρό μάλιστα να τον υποστηρίζει.

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά σε δημόσια έξοδο του και λόγω των ερωτήσεων που δέχτηκε από συγκεκριμένη δημοσιογράφο, τον έκανε έξαλλο, αφού δεν σταμάτησε να τον ρωτάει για τον Τριαντάφυλλο.

Η έξαλλη αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

Σε ερώτηση για το αν του ευχηθεί “καλά Χριστούγεννα” απάντησε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;», «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι», είπε στη συνέχεια.

«Ποια είναι η κοπέλα, η άτιμη; Θα πάω να δω πού μένει τα Χριστούγεννα», ρώτησε τους υπόλοιπους δημοσιογράφους.

«Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες», της απάντησε σε ερώτηση για τα αγαπημένα του Χριστούγεννα.

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν κάποια παρεξήγηση απάντησε με ύφος: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση».