Του έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα - Εξωφρενικό περιστατικό στο Πρωινό με Λιάγκα και Απατζίδη

«Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Του έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα - Εξωφρενικό περιστατικό στο Πρωινό με Λιάγκα και Απατζίδη

Λίγες ώρες μετά το viral «στριπτίζ» που έκανε σε ζωντανή σύνδεση με τη Βουλή ο Κλέων Γρηγοριάδης (δείτε εδώ το βίντεο), το Πρωινό επικοινώνησε με τη Μαρία Απατζίδη, την βουλευτή του ΜεΡΑ 25 που μιλούσε στην κάμερα την ώρα που άλλαζε ρούχα ο ηθοποιός.

Την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο άρχισε να γδύνεται ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Μαρία Απατζίδη δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Μάλιστα τόνισε πως ενώ το κόμμα στο οποίο βρίσκεται έχει πολύ σοβαρές προτάσεις που αφορούν την χώρα, ωστόσο η εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν έχει επικοινωνήσει για να συζητήσει τίποτα από αυτά, αλλά για να σχολιάσει ένα αστείο μεν, ασήμαντο δε περιστατικό που έγινε σε μία ζωντανή σύνδεση.

Γεμάτη εκνευρισμό, η Μαρία Απατζίδη πήρε την απόφαση να κλείσει το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα και να μην απαντήσει σε καμία άλλη ερώτησή του, τονίζοντας πως όταν έχει να συζητήσει κάτι πιο σοβαρό, τότε θα πρέπει να την ξανακαλέσει.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Απατζίδη στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα

«Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή. Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς κτλ.

Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Απατζίδη και έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα.

Η απάντηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη

«Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στη Βουλή, μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ. Αλαφούζος.

Υ.Γ: Όταν δουλεύεις όλη μέρα στη Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα» έγραψε ο Κλέωνας Γρηγοριάδης στο Twitter.