Πάνω στην σκηνή είχαν "καυτή" στιγμή και από κάτω ο Μπισμπίκης παρακολουθούσε - Τι απάντησε ο Μάστορας για την Βανδή

«Η καρδιά μου το ξέρει πως...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνω στην σκηνή είχαν

Πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τις Μέλισσες έκανε η Δέσποινα Βανδή στις 25/11 και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν από τους πρώτους θαμώνες που έδωσε το παρών με σκοπό να στηρίξει την αγαπημένη του, αφού είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της.

Στο μαγαζί βρέθηκε μαζί με τον καλό του φίλο Μανόλη Κονταρό, διασκέδασαν και καμάρωσαν τη τραγουδίστρια που μάγεψε τους θαμώνες - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Στο νυχτερινό κέντρο για να την θαυμάσει, πηγαίνει κάθε βράδυ που τραγουδά. Έτσι λοιπόν έκανε και το περασμένο Σαββατοκύριακο με ένα βίντεο τους να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Φαίνεται εκείνος να την περιμένει με τα χέρια ανοιχτά και εκείνη να φέρνει προς το μέρος του - δείτε εδώ τι του είπε.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και μάλιστα, η ίδια έχει εξομολογηθεί σχετικά «Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα».

Τι συνέβη με Βανδή - Μπισμπίκη - Μάστορα

Όπως είναι λοιπόν φυσικό λόγω του ότι είναι καλλιτέχνης, επί σκηνής να κάνει και πιο "καυτές" κινήσεις είτε χορευτικές είτε με τους συναδέλφους της, λόγω τραγουδιών τους.

Ο Χρήστος Μάστορας που μίλησε στο Πρωινό μας, αναφέρθηκε στο καυτό ντουέτο που κάνουν επί σκηνής με την τραγουδίστρια, απαντώντας αν φοβήθηκε που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στα μπροστά τραπέζια.

«Βάλαμε την Δέσποινα Βανδή να πρωταγωνιστήσει στο νέο μας βίντεο κλιπ μήπως και πάρουμε καμία προβολή στο YouTube. Την πρόταση την έκανα εγώ καταϊδρωμένος και αγχωμένος και τελικά διακαιόμενος. Τη δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Από ότι κατάλαβα είναι και δική της κρυφή επιθυμία να πρωταγωνιστήσει σε κάτι κινηματογραφικό και είμαι σίγουρος ότι θέλει να κάνει μια ταινία σε κάποια φάση στο μέλλον γιατί είναι ταλεντάρα. Η συνεργασία μας είναι καταπληκτική και cool. Η καρδιά μου το ξέρει πως ένιωσα όταν έκανα το καυτό ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή και ήταν από κάτω ο Βασίλης Μπισμπίκης», είπε ο Χρήστος Μάστορας.