«Δεν του μιλάω, είμαι θυμωμένη μαζί του...» - Στα μαχαίρια Φαίη Σκορδά και Κωνσταντίνος Αργυρός;

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν του μιλάω, είμαι θυμωμένη μαζί του...» - Στα μαχαίρια Φαίη Σκορδά και Κωνσταντίνος Αργυρός;

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (8/12) η Φαίη Σκορδά, μιας και κατά την είσοδό της στο πλατό του Πρωινού μας, δε δίστασε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό πως είναι θυμωμένη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή φαίνεται πως είχε την τιμητική του σήμερα στις πρωινές εκπομπές, μιας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αποκαλύψει κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν για εκείνον.

«Επειδή κι εγώ πιστεύω βαθιά στον Θεό, και θέλω να το λέω δημόσια. Χαίρομαι όταν το λέει ένας επιτυχημένος και νέος άνδρας. Θυμάστε που παρουσίαζα τα καλλιστεία στο Teatro πριν από μερικές μέρες. Εκεί μου παραχώρησε το καμαρίνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να ετοιμαστώ. Μπαίνω λοιπόν μέσα και βλέπω εικόνες, καντηλάκι, εικόνες του Αγίου Εφραίμ. Να σας πω κάτι, τον συμπάθησα και τον εκτίμησα ακόμη περισσότερο. Κοίτα λέω έναν νέο άνδρα επιτυχημένο, όμορφο που πιστεύει τόσο πολύ. Το λέω γιατί για τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι γνωστό, έχει τον πνευματικό του, πάει στο Άγιο Όρος, ενώ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν το ξέρει τόσος κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι συμβαίνει όμως με τη Φαίη Σκορδά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μπορεί λοιπόν στη χθεσινή (7/12) εκπομπή της, να υπήρξαν ορισμένες εντάσεις με την Αφροδίτη Γραμμέλη (δείτε εδώ τι έγινε ανάμεσα σε εκείνη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου), ωστόσο η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε την ημέρα της με πολύ κέφι. Αυτό βέβαια μέχρι να συνειδητοποιήσει πως κατά την είσοδό της έπαιζε ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Τι ακούμε; Αργυρό; Δε του μιλάω. Είμαι θυμωμένη μαζί του. Έστειλα κάτι μηνύματα στον συνεργάτη του… Που να σας τα λέω τώρα, είμαι θυμωμένη με τον Αργυρό. Δε του μιλάω», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, ωστόσο δε θέλησε να δώσει παραπάνω πληροφορίες.