Εκτός... ΣΚΑΪ ο Άκης Παυλόπουλος; Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή

Το περιστατικό που άλλαξε τα δεδομένα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός... ΣΚΑΪ ο Άκης Παυλόπουλος; Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από την εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ μετά την απόφαση του σταθμού να απομακρύνει την Ντόρα Κουτροκόη (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου για αυτή την εξέλιξη).

Η απόλυση της δημοσιογράφου, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον χώρο και μάλιστα, η ΕΣΗΕΑ στάθηκε στο πλευρό της μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ».

Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τι συμβαίνει με τον Άκη Παυλόπουλο και τον ΣΚΑΪ

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρέθηκε ο Άκης Παυλόπουλος, με τον οποίο έχει δημιουργηθεί μία μικρή αναστάτωση όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο σταθμός ενημέρωσε τον γνωστό δημοσιογράφο, πως θα πρέπει να πάρει το αμάξι του από τη θέση πάρκινγκ που του είχε παραχωρηθεί, μιας και δεν υπάρχει αρκετή χωρητικότητα.

Την ίδια στιγμή, ο συμπαρουσιαστής του, Δημήτρης Οικονόμου έχει κανονικά τη θέση του μιας και υπήρχε από πριν στο κανάλι.

Έτσι, ο Άκης Παυλόπουλος αναγκάζεται καθημερινά να παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω από το ΣΚΑΪ. Όπως ενημέρωσε ωστόσο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, είναι αλήθεια πως ο χώρος πάρκινγκ του σταθμού του Φαλήρου, είναι πολύ περιορισμένος.