Βγήκε μπροστά στην κάμερα του "Πρωινού μας" και ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

«Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγήκε μπροστά στην κάμερα του

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, σήμερα Πέμπτη 8/12 το πρωί. Συγκεκριμένα, γνωστή Ελληνίδα της showbiz είναι έγκυος και θέλησε να το αποκαλύψει με πολύ όμορφα λόγια στην συνέντευξη της στη δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 χρονών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 12. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε. Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά», συνέχισε μιλώντας στο Πρωινό μας.

Το μοντέλο που αποκάλυψε στο Πρωινό μας πως είναι έγκυος

Ο λόγος για την Μις Ελλάς του 2002, Κατερίνα Γεωργιάδου, η οποία το 2007 αρραβωνιάστηκε τον Στάθη Ταβλαρίδη και έκτοτε παράτησε το μόντελινγκ για πάντα, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009. Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, αλλά η σχέση του μοντέλου με τον άντρα της κλονίστηκε και χώρισαν το 2014.

Ξαναέφτιαξε τη ζωή της, λοιπόν, με τον Γιάννη Περογιαννάκη με τον οποίο τώρα περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Σπούδασε μπαλέτο και γυμναστική για οχτώ χρόνια στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, όμως, το μόντελινγκ της "έκλεψε" την καρδιά και πέρα από την εκλογή της ως Miss Hellas το 2002, εκπροσώπησε την χώρα μας και στα καλλιστεία του Λονδίνου, Miss Κόσμος.

Για λίγο διάστημα έζησε στο Λονδίνο, μέχρι που ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους και έπειτα έγινε εθελόντρια στους Καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.