«Ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το..» - Το ξεκαθάρισμα του Μάκη Δημάκη για τον Πάνο Καλίδη

«Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 «Ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το..» - Το ξεκαθάρισμα του Μάκη Δημάκη για τον Πάνο Καλίδη

Ο Μάκης Δημάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (8/12). Ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στο "Εμπατή North Live Stage" αναφέρθηκε στην ξαφνική αποχώρηση του Πάνου Καλίδη(δείτε εδώ τι είπε για την αποχώρηση του) απ' το σχήμα και ξεκαθάρισε την θέση του.

Το ξεκαθάρισμα του Μάκη Δημάκη για τον Πάνο Καλίδη

Ο Μάκης Δημάκης επιβεβαίωσε πως δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες στο κέντρο. Μίλησε με αφορμή την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Πάνου Καλίδη και την έλευση της Κατερίνας Στανίση στο σχήμα νυχτερινού μαγαζιού.

Ειδικότερα, ο Μάκης Δημάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γίνονται αυτά στα νυχτερινά σχήματα και πολλές φορές συμβαίνει και πριν ξεκινήσει καν το σχήμα να μην γίνεται τελικά καθόλου. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση και να πω κάτι γιατί δεν ξέρω και δεν είμαι μέσα στο γραφείο την ώρα που γίνεται η κάθε κουβέντα αλλά ούτε νομίζω πως όλα θα πάνε προς το καλό για όλους. Στην ουσία ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το πράγμα και ολοκληρώθηκε αποφασίζοντας ότι έτσι θα πράξουν. Οπότε σε μένα δεν πέφτει λόγος».

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι μια χαρά και ευελπιστώ ότι με τον Πάνο θα δουλέψουμε αργότερα, του χρόνου, του παραχρόνου και ή στη Θεσσαλονίκη ή ξανά εδώ θα ξανασμίξουμε» συμπλήρωσε ο Μάκης Δημάκης στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε "σάλο" στα media, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να επικοινωνήσει μαζί με την Κατερίνα Στανίση, η οποία συνεργαζόταν μαζί του μέχρι τώρα.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής.

Και η τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή: «Κι εγώ τώρα το έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε, πραγματικά. Δόξα τω Θεώ πήγαμε παραπάνω καλά απ’ όσο νομίζαμε. Αποκλείω να είχε διαφορές με συνάδελφο».