«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δεν...» - Το ξεκαθάρισμα της Ντόρας Κουτροκόη για την πρόσφατη απόλυση της

Όλα είπε για παλιούς συναδέλφους και όχι μόνο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δεν...» - Το ξεκαθάρισμα της Ντόρας Κουτροκόη για την πρόσφατη απόλυση της

Το πρωί της Τετάρτης (8/12) προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ντόρας Κουτροκόη στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα», που σχετίζονταν με την ξαφνική απόλυση της. Η δημοσιογράφος παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση και ξεκαθάρισε την θέση της, απέναντι στο κανάλι του ΣΚΑΪ και τους πρώην συνεργάτες της.

Η ανακοίνωση της απόλυσης της έγινε μέσω του καναλιού και πιο συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής από τους δύο συνεργάτες της (δείτε εδώ πως το είπαν).

Όλα όσα είπε η Ντόρα Κουτροκόη για τον ΣΚΑΪ και όχι μόνο

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, έκανε δηλώσεις η δημοσιογράφος και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρόσφατη και ξαφνική απόλυση της από το κανάλι του ΣΚΑΪ την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκαθάρισε τη θέση της για τους πρώην συναδέλφους της. Επιπλέον, η ίδια αποκάλυψε πως πολλοί συνάδελφοι της, της έχουν σταθεί μετά από το "ξαφνικό" γεγονός, κάτι που την έκανε να νιώσει καλύτερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Κουτροκόη είπε: «Είμαι καλά με την έννοια ότι έχω πάρει πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους. Θέλω να ευχαριστήσω και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έβγαλαν τη σχετική ανακοίνωση. Δεν υπάρχει κάτι πολυτιμότερο από την αγάπη που έχω πάρει από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει 20-25 χρόνια. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά».

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και νομίζω ότι δεν θα μιλήσω κιόλας από δω και πέρα, δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι ήταν να πούμε με τον Δημήτρη και τον Άκη το έχουμε πει προτού φύγω. Επαγγελματίες είναι, αντιλαμβάνονται ότι είναι μία δύσκολη στιγμή» ανέφερε η δημοσιογράφος, ενώ τόνισε ότι συζητάει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα με προσοχή.

Η Ντόρα Κουτροκόη θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό, διοτι πιστεύει πως δεν την στήριξαν όπως έπρεπε και τόνισε ότι δεν αναφέρονταν στους συνεργάτες της, αλλά στην διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο. Η διαφωνία μου είναι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι τα παιδιά».