«Δεν είχα αυτή την καυ@α» - "Πάγωσαν" στο Στούντιο 4 με την ατάκα του καλεσμένου τους

Ουπς...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν είχα αυτή την καυ@α» -

Μπορεί ορισμένες μέρες το κλίμα να είναι βαρύ στο Στούντιο 4 (δείτε εδώ για ποιο λόγο είχε ξεσπάσει σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου), ωστόσο χθες (7/12), το πλατό έγινε άνω κάτω όταν ο καλεσμένος είπε μία ατάκα που δεν έπρεπε.

Συγκεκριμένα, στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο νέος παπάς της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», Βαγγέλης Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να αλλάξει την καριέρα του.

«Η ιδέα του να ξεκινάω τα πάντα από την αρχή με δελεάζει και με γοητεύει απίστευτα! Έφυγα, είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι με δάνειο, είχα το αυτοκίνητο μου, έβγαζα χρήματα, ταξίδευα και είχα μια άνετη ζωή. Νοίκιασα το σπίτι, πήγα και έμεινα στην Κυψέλη με πάρα πολύ λίγα χρήματα, συγκατοίκησα, δούλευα σε κατάστημα με ρούχα για τρεις μήνες και υπήρχε ένα διάστημα που είχα ζοριστεί. Όμως αισθανόμουν ότι είμαι πλήρης, αισθανόμουν πιο ευτυχισμένος» είπε αρχικά.

Ενώ μιλούσε λοιπόν, αποφάσισε να πει μία λέξη λίγο πιο πικάντικη, και έτσι χωρίς να το σκεφτεί πολύ, την πέταξε. Οι δύο παρουσιαστές πάγωσαν, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά να το μαζέψουν ευγενικά.

H ατάκα που άφησε κάγκελο τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4

«Μου έρχεται μία λέξη που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Δεν είχα αυτή την καύ@α», είπε ο ηθοποιός και οι δύο παρουσιαστές αρχικά σάστισαν με την τοποθέτησή του.

«Δεν ξέρω τι παθαίνετε όλοι μετά τις έξι και μισή. Χαίρομαι που χαλαρώνετε πολύ», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να αλλάξει το θέμα και να ελαφρύνει το κλίμα.