«Είμαι χάλια...» - Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης που τον έβγαλαν στον αέρα του Πάμε Δανάη

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είμαι χάλια...» - Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης που τον έβγαλαν στον αέρα του Πάμε Δανάη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως η αγαπημένη του συμπαρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου είναι θετική στον κορωνοϊό (δείτε εδώ τι είπε για την κατάσταση της υγείας της) αποκαλύφθηκε πως και ο Γιώργος Παπαδάκης νοσεί.

Έτσι, οι δύο παρουσιαστές του Καλημέρα Ελλάδα, το πρωί της Πέμπτης (8/12) έκαναν την εκπομπή από το σπίτι τους και τη θέση τους πήραν διαφορετικοί παρουσιαστές.

«Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης ενημερώνοντας πως βρίσκεται στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή θα αποχωρούσε για το σπίτι του όπου θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση.

Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παπαδάκη

Η εκπομπή Πάμε Δανάη, που τελευταία έχει μεγάλη έφεση στις φάρσες (δείτε εδώ τον εκνευρισμό της Ματθίλδης Μαγγίρα με την πλάκα που της έκαναν), αποφάσισε να καλέσει on air τον Γιώργο Παπαδάκη προκειμένου να του πει περαστικά.

Έτσι, η Δέσποινα Καμπούρη, τηλεφώνησε στον γνωστό παρουσιαστή, ωστόσο εκείνος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησε πως βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής χωρίς να έχει ενημερωθεί. Έτσι είπε ότι είναι χάλια, ευχαρίστησε τη Δέσποινα Καμπούρη για τα περαστικά της και έκλεισε το τηλέφωνο για να μπορέσει να ξεκουραστεί.

  • Δ.Κ.: Είμαι η Δέσποινα Καμπούρη, από το Πάμε Δανάη, είστε στον αέρα της εκπομπής μας.
  • Γ.Π.: Μην το κάνετε παιδιά αυτό, είμαι χάλια, μην το κάνετε αυτό.
  • Δ.Κ.: Θέλαμε να σας πούμε περαστικά, κύρια Παπαδάκη.
  • Γ.Π.: Ευχαριστώ πολύ, μη με βγάλετε στον αέρα.
  • Δ.Κ.: Εντάξει, σας χαιρετούμε!
  • Γ.Π.: Φιλιά σε όλους.