«Με χώρισε Χριστούγεννα η αθεόφοβη» - "Πάγωσαν" όλοι στην εκπομπή της Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου

Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με χώρισε Χριστούγεννα η αθεόφοβη» -

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετρά πολλά χρόνια καριέρας στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο η αλήθεια είναι πως σπάνια επιλέγει να μιλά για την προσωπική του ζωή μιας και προτιμά να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, δεν έχει γίνει γνωστή καμία άλλη σχέση του, ενώ τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο έχει βρεθεί το θέμα της παρουσίας του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ το καρφί που πέταξε στον αέρα για την παρουσιάστρια) και ο χρόνος που εμφανίζεται στο γυαλί.

Οι σχέσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να σας ξαναδούμε μαζί» ήταν η ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στην Ιλένια, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του, με εκείνη να απαντά: «Δε νομίζω. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά όχι. Είναι μια σχέση που έχει περάσει από όλα τα στάδια. Και σε αυτή τη φάση, έτσι όπως είναι, είμαι πολύ καλά με αυτό. Και νομίζω και ο Δημήτρης».

Παρόλο λοιπόν που επιλέγει να αφήνει την προσωπική του ζωή στο περιθώριο, αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», μία ιστορία για μία παλιά του σχέση, κατά την οποία, η τότε κοπέλα του είχε πάρει την απόφαση να τον χωρίσει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να περάσει όλη την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς μόνος του στο κρεβάτι του.

«Με έχει χωρίσει, η αθεόφοβη, να ‘ναι καλά, αλφάδι το χέρι της, εγώ την αγαπάω όμως, με έχει χωρίσει Χριστούγεννα και μάλιστα την εβδομάδα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Την έβγαλα όλη με τις πίτζάμες, μπορντό πιτζάμες, ακόμα χειρότερο… Έβγαλα όλη την εβδομάδα στο κρεβάτι, όλη στο κρεβάτι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος σχέση