«Εγώ τόσο καιρό μόνος μου τσακώνομαι...» - Το νέο "καρφί" του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ τόσο καιρό μόνος μου τσακώνομαι...» - Το νέο

Εδώ και καιρό επικρατεί η άποψη πως η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη έχουν "χαλάσει", καθώς άρχισαν να παρατηρούν πως ο πρώτος άρχισε να φαίνεται όλο και λιγότερο στο πλατό του του MEGA στην Ελένη, παρόλο που δημιούργησε την δική του στήλη.

Ο ίδιος έχει κληθεί να απαντήσει γι' αυτό πολλές φορές (δείτε εδώ την τελική του απάντηση), ωστόσο όσα συμβαίνουν στον αέρα, δίνουν τροφή για σχολιασμό στο κοινό. Τις προάλλες, για παράδειγμα, όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τους συναδέλφους της πώς θα περιέγραφαν την χρονιά με μία λέξη, εκείνος χρησιμοποίησε την λιγότερο ευνοϊκή για την κατάστασή τους.

«Καλό μας μήνα! Φτάσαμε στο τέλος του 2022 και θέλω με τη σειρά να μου πείτε ένας ένας την πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό δίπλα στο 2022 που άντε γεια, δόξα τω Θεώ!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Έτσι λοιπόν, ένας ένας οι συνεργάτες της είπαν την λέξη που τους ήρθε στο μυαλό, ωστόσο μερικές από τις απαντήσεις ήταν άκρως απολαυστικές.

Η απάντηση φυσικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν η πιο ενδιαφέρουσα, μιας και τις τελευταίες μέρες επικρατεί τεράστιος ντόρος μεταξύ εκείνου και της Ελένης Μενεγάκη.

Εύκολα λοιπόν μπορούν να χαρακτηριστούν όλα αυτά τα γεγονότα ως... "ναυάγιο", όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος για να περιγράψει το 2022, που σε έναν μήνα μας αποχαιρετά!

Η νέα ατάκα "κολαφος" του Δημήτρη Ουγγαρέζου προς την Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Τρίτης 6/12 δημιουργήθηκε άλλο ένα παρόμοιο σκηνικό, καθώς η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ρωτήσει ποιο είναι το σύνθημα όλων όταν δεν αισθάνονται καλά, για να αναπτερώσουν το ηθικό τους. Τότε, λοιπόν, εκείνος είπε αυτό που δεν περίμενε κανείς.

«Ποιο είναι το δικό σας σύνθημα; Αν κάτι σας έρχεται στο μυαλό που θα θέλατε να το περάσετε και στους άλλους;» ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα.

Την πατήσαμε», απάντησε αμέσως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όλοι μαζί έβαλαν ξεκαρδίστηκαν: «Την πατήσαμε, την πατήσαμε, την πατήσαμε… Προχωράμε όμως!», συνέχισε.

«Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Γιατί έχει αξία να το πεις…», ήταν η ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να λέει: «Όχι, το “προχωράμε”. Και στους καυγάδες, εκεί που είναι η ένταση και είναι να υπάρξει η σύγκρουση, αν πεις “προχωράμε” ή θα γελάσει κάποιος, ή σταματάνε και οι δύο και προχωράνε».

«Το θέμα είναι να μην προχωράει μόνο ο ένας, Ελένη», συμπλήρωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Εγώ τόσο καιρό μόνος μου τσακώνομαι ρε παιδιά… Έχω καιρό να τσακωθώ με κάποιον άλλον», πρόσθεσε τότε πάλι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, από πλευράς του, έκανε λόγο για "πρόχειρα διαγωνίσματα" της Ελένης Μενεγάκη, λόγω αυτών των ερωτήσεων που τους θέτει.