«Αν θέλαμε να δούμε πορνό, το βάζαμε και...» - Έπαθε σοκ μέχρι και ο Σεργουλόπουλος με την αποκάλυψη της Μελιτά

«Σε έκανε ρόμπα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν θέλαμε να δούμε πορνό, το βάζαμε και...» - Έπαθε σοκ μέχρι και ο Σεργουλόπουλος με την αποκάλυψη της Μελιτά

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Τζένη Μελιτά στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσηβρίαν, με αφορμή το απίστευτο περιστατικό με τον Κλέων Γρηγοριάδη που ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση η βουλευτής του Μέρα 25, εκείνος από πίσω γδυνόταν (δείτε το ασύλληπτο βίντεο).

«Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στη Βουλή, μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ. Αλαφούζος. Υ.Γ: Όταν δουλεύεις όλη μέρα στη Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα» ήταν η απάντηση του στο ατυχές περιστατικό που συζητήθηκε από παντού.

Η απάντηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη για το στριπτίζ

Μάλιστα, όταν το Πρωινό του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με την βουλευτή, τότε εκείνη αφού είπε μεταξύ άλλων «Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!» τους το έκλεισε στα μούτρα.

Η αποκάλυψη της Μελιτά και το σοκ του Σεργουλόπουλου

Σχολιάζοντας λοιπόν το γεγονός αυτό στον αέρα της εκπομπής με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, η Τζένη Μελιτά θέλησε να αποκαλύψει ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε όταν είχε πάει για σπα.

«Εγώ έκανα συγχρονισμένη κολύμβηση όταν ήμουν μικρή και στα αποδυτήρια αλλάζουμε χωρίς να ντρεπόμαστε, τα κορίτσια μέσα στο αποδυτήριο. Πάω, λοιπόν, σε αποδυτήρια σπα, τα βγάζω όλα και είναι δίπλα μία κυρία και μου λέει: «Αν θέλαμε να δούμε πορνό, το βάζαμε στην τηλεόραση σπίτι μας». Έμεινα σέκος. Κατάλαβες πώς μου μίλησε;», είπε η Τζένη Μελιτά, με τον συμπαρουσιαστή της να ξεσπάει σε γέλια.

«Εσύ όταν αλλάζεις στο καμαρίνι…» τον ρώτησε στη συνέχεια με την ίδια να απαντάει: «Δεν πέρασες πριν και ήμουν με τα βρακιά κάτω»;