«Δεν μου άρεσε αυτό που είπε! Είναι αμιγώς υποτιμητικός τίτλος» - Άγριο ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη κατά του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η φράση που την εξόργισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μου άρεσε αυτό που είπε! Είναι αμιγώς υποτιμητικός τίτλος» - Άγριο ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη κατά του Σπύρου Παπαδόπουλου

Τον κακό χαμό προκάλεσε μια δήλωση που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε μαζί με την Ρένια Λουϊζίδου στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Sexy Laundry”

Φυσικά, απάντησαν για τους Απαράδεκτους και για την συνεργασία που είχαν. «Με τη Ρένια είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί, είναι σαν να ξανασυστηνόμαστε πάνω στη σκηνή. Οι άνθρωποι φθείρονται, όχι οι σχέσεις. Με τακτική, τεχνική και σωστό συναίσθημα μπορεί να ξαναμπεί στη ράγα το πράγμα. Χαρά μας είναι να μας ρωτάτε για τους Απαράδεκτους, τι να μας ενοχλεί; Δεν είχα καταλάβει ότι μου είχε λείψει να κάνω σίριαλ, είχα αγωνία σαν να βγήκα από τη σχολή. Η εορταστική εκπομπή στην ΕΡΤ θα είναι την Πρωτοχρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος (δείτε εδώ το βίντεο).

Ωστόσο, ο ίδιος αμέσως μετά είπε: «Οι παλιές ελληνικές ταινίες δεν θα έπαιζαν σήμερα με τους κινηματίες κάθε λογής». Αυτή η φράση όμως έφερε μεγάλη ένταση στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ με την Αφροδίτη Γραμμέλη να εκφράζει ανοιχτά την ενόχλησή της.

Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η ίδια τόνισε πως δεν της άρεσε καθόλου πως αυτή η φράση, που δεν είναι καν ωραία, προήλθε από έναν άνθρωπο εξίσου επαναστάτη και πως είναι ξεκάθαρα μεινονεκτική και υποτιμητική.

«Είμαι ξεκάθαρη, αυτό που είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε μου άρεσε! Είναι αμιγώς υποτιμητικός τίτλος», τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ήδη από χθες βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα εξαιτίας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.