«Εγώ δεν είμαι...» - Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks 

Πώς αντέδρασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ δεν είμαι...» - Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks 

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή την παρουσία της σε βραδινή εκδήλωση. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το “My Style Rocks”, το οποίο επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Η Κατερίνα Στικούδη είχε παρουσιάσει το “My Style Rocks” στο παρελθόν ωστόσο φαίνεται πως έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της.

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks

«Επιστρέφει το My Style Rocks, με το καλό με όποιον επιστρέψει. Εγώ και να θέλω να το παρουσιάζω – το έχω ξαναπεί σε δήλωση- δεν μπορώ γιατί βρίσκομαι στο θέατρο Βέμπο. Καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ δεν είμαι τηλεκριτικός για να κρίνω. Την ξέρω πολύ καλά την Κατερίνα Καραβάτου. Την αγαπάω πάρα πολύ και της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Μας, τα 3 πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν είναι αυτά που πλαισιώνουν την κριτική επιτροπή είναι η Βίκυ Κουλιανού, ο Άγγελος Μπράτης και ο Λάκης Γαβαλάς.

Βέβαια, υπάρχουν μερικά ακόμα ονόματα που επίσης βρίσκονται σε συζητήσεις κι αυτά είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Παντελής Τουτουντζής, η Έλενα Γαλύφα και ο Στέφανος Ζαούνης.