«Αφήστε με στην ησυχία μου!» - Εξερράγη στον αέρα του ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς

Κουράστηκε με τα σχόλια που ακούει για εκείνον τις τελευταίες μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αφήστε με στην ησυχία μου!» - Εξερράγη στον αέρα του ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η συνέντευξη που παραχώρησε χθες 7/12 ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με τον ίδιο να είναι άκρως αποκαλυπτικός.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα: «Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά» (δείτε εδώ το βίντεο). Η φράση αυτή σχολιάστηκε εκτενώς στις εκπομπές, με τον κάθε παρουσιαστή να τοποθετείται υπέρ και κατά του Νίκου Μουτσινά.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.

Με τον κορωνοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», είπε επίσης όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, κάτι που επίσης σχολιάστηκε.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά σε όσα ακούγονται για εκείνον

Ο ίδιος λοιπόν σήμερα είδε κατά την διάρκεια της εκπομπής του μερικές δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη που τον στήριξε και είπε ότι δεν θα έπρεπε να σταματήσει την τηλεόραση και αμέσως μετά απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ τη Σάσα. Μη ρωτάτε τον κόσμο για μένα, αφήστε τους. Αν μιλάνε πολύ για σένα μπορείς να πάθεις “μάτι, μάτι”. Άσε που κάποιοι μπορεί να πουν ότι πρέπει να φύγω και να με στεναχωρήσετε. Μη τους ρωτάτε για μένα. Αφήστε με στην ησυχία μου!».