Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα» - Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της η Σμαράγδα Καρύδη

«Το ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες είναι ψέμα»

«Έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα» - Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της η Σμαράγδα Καρύδη
News 08.12.2022 20:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Σμαράγδα Καρύδη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γυναικεία φιλία, με αφορμή της σχέση της με τη στενή της φίλη, Έλενα Σκουλά.

Όπως αποκάλυψαν, η φιλία τους μετράει 20 χρόνια και μάλιστα γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν κάνουν στενή παρέα, από τον Τεχνοχώρο μετά τη σχολή, όπου η Σμαράγδα Καρύδη έπαιζε στο υπόγειο και η Έλενα Σκουλά έπαιζε από πάνω στην Κεντρική Σκηνή.

Οι δύο γυναίκες ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι του 2003, όταν έκαναν κοινές διακοπές και έκτοτε η σχέση τους είναι στενή.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη

«Στην Έλενα μου αρέσει που ενώ φοβάται πολλά πράγματα, δεν κολ..νει. Πάει προς τα πάνω τους χωρίς να το σκέφτεται, γιατί πάει με το μυαλό. Αυτό καμιά φορά την απομακρύνει από τα συναισθήματά της, αλλά το έκανε πιο μικρή. Τώρα είναι πιο κοντά σε αυτά που αισθάνεται. Αλλά γενικά δουλεύει πολύ το μυαλό της, κάνει λίστες, είναι οργανωμένη. Είναι πιο περιπετειώδης από μένα ενώ εγώ είμαι φοβητσιάρα, είναι κοινωνική, όχι απλά κοσμική, την αγαπούν οι άνθρωποι και αυτοί τους αγαπάει» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Πάντα είχα όμορφες φίλες. Μου αρέσουν οι όμορφες γυναίκες. Είναι στερεοτυπικό το ότι είναι δύσκολο για μια όμορφη γυναίκα να έχει γυναίκες φίλες κοντά της. Επίσης, το θέμα της φιλίας, ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες είναι ψέμα. Οι κολλητές μου ήταν γυναίκες. Καλά τα πάω και με τους άντρες, αλλά οι κολλητές μου, εκείνες στις οποίες έλεγα τα μυστικά μου ήταν γυναίκες. Μην το λέμε ότι οι άντρες είναι τόσο δοτικοί, ντόμπροι, έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα, να κάνουν απάτες ο ένας στον άλλον, να παίρνουν ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να τσακώνονται. Δεν είναι δα πως αυτοί είναι πιστοί φίλοι και εμείς όχι» συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία σόκαρε πριν μερικές μέρες για ένα περιστατικό που της συνέβη.

Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν ότι αυτό που τους αρέσει να κάνουν είναι να ταξιδεύουν παρότι η Σμαράγδα παθαίνει πανικό, φοβάται τα αεροπλάνα, τις αλλαγές και θέλει την άνεσή της.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά τους ταξίδια, όπως αποκάλυψαν, ήταν στην Τοσκάνη. Αγαπούν και οι δυοτο καλό φαγητό, έχουν διαφωνίες, όμως φροντίζουν να μιλάνε με ειλικρίνεια μεταξύ τους. Επίσης πολύ σημαντικό για τη σχέση τους, όπως τόνισαν είναι το γεγονός πως ό,τι λένε μεταξύ τους, δεν βγαίνει παραέξω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Σμαράγδα Καρύδη έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί και φόρεσε κατακόκκινο κουστούμι στα 53 της - Ριζική αλλαγή

Ξέσπασε η Σμαράγδα Καρύδη για την υπόθεση στον Κολωνό: «Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός;»

Share