Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές της στην Άννα Ζηρδέλη για την γιορτή της

Τι τραγούδι της αφιέρωσαν

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές της στην Άννα Ζηρδέλη για την γιορτή της

Το πρωί της Παρασκευής (9/12) η πρωινή εκπομπή του «Mega Καλημέρα» ξεκίνησε με γιορτινή διάθεση. Μιας και σήμερα γιορτάζουν οι "Άννες", η Ελεονώρα Μελέτη δεν μπορούσε να μην ευχηθεί χρόνια πολλά στη συνεργάτιδα της, Άννα Ζηρδέλη.

Με το τραγούδι "Γιορτάζω, γιορτάζω" ξεκίνησαν την πρωινή εκπομπή του Mega και έκαναν ένα διαφορετικό και ξεχωριστό "άνοιγμα. Να μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό είχε γενέθλια και η Δανάη Μπάρκα και στην εκπομπή της εκείνη την μέρα όλα είχαν άλλο αέρα (δείτε εδώ τι της ετοίμασαν).

Οι ευχές της Ελεονώρας Μελέτη στην Άννα Ζηρδέλη

Το πρωί, λοιπόν, πριν ξεκινήσουν να ασχολούνται με τα θέματα της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας, ευχήθηκαν στην Άννα Ζηρδέλη για την ονομαστική της γιορτή, που είναι σήμερα (9/12).

Υπέρλαμπρη με το απαλό και ρομαντικ΄μακιγιάζ της και το εξαιρετικό ντύσιμο της, η Άννα Ζηρδέλη δέχτηκε αγκαλιές και φιλιά, τόσο από την παρουσιάστρια της εκπομπής, όσο και από τους υπόλοιπους συνεργάτες. Να αναφέρουμε επίσης, πως της αφιέρωσαν το τραγούδι "γιορτάζω, γιορτάζω". Χρόνια Πολλά, λοιπόν!

Να αναφέρουμε πως σε καθημερινή βάση, κάτι χιουμοριστικό συμβαίνει στο πλατό της εκπομπής, όπως χθες (8/12) με την αναφορά του Κώστα Τσουρού στον σύζυγο της παρουσιάστριας που ήταν σαν άπιστος Θωμάς μετά την διαμαρτυρία για τα μπισκότα της.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα του συζύγου της έλεγε χαρακτηριστικά: «τι βλάκας είναι αυτός που δεν σε πιστεύει!», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Τσουρού.

Στην συνέχεια, αυτός απάντησε λέγοντας: «Είπε εμένα βλάκα ο Θοδωρής; Ξαναφώναξέ με να σε μαζέψω από κανένα ποδήλατο και θα δούμε ποιος είναι ο βλάκας», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.