Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που θα πληρώνω τα..» - Η αποκάλυψη για τις προτιμήσεις της

«Το καλύτερο δώρο ήταν μονόπετρο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που θα πληρώνω τα..» - Η αποκάλυψη για τις προτιμήσεις της

Το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην πρωινή εκπομπή του Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.Η χορεύτρια και κριτής του DWTS που γνωρίσαμε από το «3,2,1 ANT1», τη δεκαετία του '90, μίλησε για τον λόγο που αρνήθηκε, στο παρελθόν, πρόταση γάμου ενώ αναφέρθηκε και στις «προτίμησεις» της στα ραντεβού.

Η ίδια, στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον σύζυγο της και πως αντιμετώπισε τον θάνατο του (δείτε εδώ τι είπε).

Οι αποκαλύψεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου για τoυς άνδρες και τις προτιμήσεις της

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, λοιπόν, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα στην πρόταση γάμου που αρνήθηκε και στο πως πρέπει να είναι ο "σωστός" άνδρας, στα δικά της μάτια, τουλάχιστον.

Η χορεύτρια έκανε λόγο για το καλύτερο δώρο που θεωρεί ότι μπορούν να της κάνουν και αυτό δεν είναι άλλο από ένα μονόπετρο. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο λόγος που αρνήθηκε την παρελθοντική τότε πρόταση γάμου ήταν γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν ταίριαζε μαζί και θεωρεί ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή αν θα υπάρξει μέλλον.

«Το καλύτερο δώρο ήταν μονόπετρο, το οποίο όντως με είχε συγκινήσει. Ήταν μια σχέση χρόνων, αλλά δεν το δέχτηκα. Κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή αν προχωρήσουν σε βάθος χρόνο ή όχι. Γονυπετής… Ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος κι έδωσα τέλος» είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Ακόμη, η ίδια είπε οτι ανήκει στην παλιά σχολή και θέλει τέτοια αντιμετώπιση, δηλαδή το να πληρώνεις μισά μισά στα ραντεβού είναι αρκετά "φοιτητικό".

«Είμαι της παλιάς σχολής. Δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά μισά μου φαίνεται πολύ φοιτητικό. Η αλήθεια είναι ότι αν εγώ θελήσω να κάνω την κίνηση, θα πάω μέσα χωρίς να το καταλάβει και θα έχω πληρώσει» ανέφερε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το αν θα πλήρωνε σε κάποιο ραντεβού της.

Στην συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής σχολίασαν τις δηλώσεις της και υπήρξε μια μικρή αναταραχή με το "μισό μισό".