«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο» - Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της

«Έμαθα να ζω μαζί του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση αυτή τη σεζόν και η έκπληξη ήταν μεγάλη για όλους, διότι κανείς δεν περίμενε πως θα γινόταν κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα ύστερα μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα της υγείας της.

Η ίδια, ωστόσο, ήταν και είναι πανέτοιμη για όλα, καθώς το "γυαλί" και η δουλειά της γενικότερα της είχε λείψει. Πλέον, λοιπόν, την παρακολουθούμε κάθε Σάββατο στο Σπίτι με το MEGA, όπου κρατά συντροφιά στο κοινό μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους της και τις άγνωστες ιστορίες τους, δίνοντας "μάχη" ενάντια στο J2US (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει).

Την Παρασκευή 9/12, παρουσιάστηκε, μάλιστα, απόσπασμα της πρόσφατης συνέντευξης της παρουσιάστριας στο κανάλι του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, κατά την οποία η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της περιπέτειάς της και εξήγησε πόσο αυτή την άλλαξε.

Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για την περιπέτεια της υγείας της

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που λένε μόνο αλήθειες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν, όμως, διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά».