«Έχει τύχει και σε εμάς να...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει τύχει και σε εμάς να...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ

Η απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το κανάλι του ΣΚΑΪ, παρόλο που συνέβη εδώ και μία εβδομάδα, είναι ένα θέμα που ακόμα συζητιέται έντονα στα τηλεοπτικά πλατό. Η ίδια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την σχέση της με τους ανθρώπους της παραγωγής και τους πρώην συνεργάτες της, κάνοντας ολοφάνερό το γεγονός πως δεν έχει ξεπεράσει όσα συνέβησαν.

«Είμαι καλά με την έννοια ότι έχω πάρει πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους. Θέλω να ευχαριστήσω και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έβγαλαν τη σχετική ανακοίνωση. Δεν υπάρχει κάτι πολυτιμότερο από την αγάπη που έχω πάρει από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει 20-25 χρόνια. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά».

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και νομίζω ότι δεν θα μιλήσω κιόλας από δω και πέρα, δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι ήταν να πούμε με τον Δημήτρη και τον Άκη το έχουμε πει προτού φύγω. Επαγγελματίες είναι, αντιλαμβάνονται ότι είναι μία δύσκολη στιγμή», ανέφερε η δημοσιογράφος, ενώ τόνισε ότι συζητάει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα με προσοχή.

Η Ντόρα Κουτροκόη θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό, διοτι πιστεύει πως δεν την στήριξαν όπως έπρεπε και τόνισε ότι δεν αναφέρονταν στους συνεργάτες της, αλλά στην διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο. Η διαφωνία μου είναι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι τα παιδιά».

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ντόρα Κουτροκόη

Τα λόγια της αυτά έδωσαν την αφορμή στην Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύψει, μέσα από το Happy Day στο κανάλι του ALPHA την Παρασκευή 9/12, ποια είναι η δική της άποψη στο όλο ζήτημα, εξηγώντας πως ο τρόπος ήταν πολύ άσχημος, εφόσον δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση. Μάλιστα, μίλησε και για μία δική της ιστορία σχετικά με κάποιες από τις άσχημες συνθήκες που έχει βιώσει και εκείνη σε αντίστοιχη περίπτωση.

Και δεν είναι η μόνη. Η Ελεονώρα Μελέτη, από τη μία πλευρά, εξήγησε τι συνέβη στη δική της περίπτωση, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε αποκαλύψεις για όσα έζησε στο OPEN.

«Δεν υπήρξε κάποια προειδοποίηση, κάποιο σημάδι. Δηλαδή είναι αυτό που σας είπα όταν εσύ πας στη δουλειά σου και νομίζεις ότι όλα πάνε καλά και απλά σε διώχνουν, αιφνιδιάζεσαι! Είναι σκληρό. Όλοι έχουμε βρεθεί σε δουλειές, γιατί είμαστε σε μία δουλειά –όπως είπε πολύ σωστά ο Πατριαρχέας- που κάθε χρόνο ψάχνεις για δουλειά. Είναι άσχημο, πολλές φορές έχει τύχει και σε εμάς, να βλέπουμε ότι δεν μας σηκώνει το κλίμα, το ψυχανεμιζόμαστε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν έχεις την πεποίθηση ότι όλα βαίνουν καλώς και σε παίρνουν και σου λένε ότι φεύγεις, εκεί μένεις μετέωρος. Αυτές οι συγκυρίες, τύπου Happy Day, δεν είναι οι συνήθεις. Γι’ αυτό και τις διαφυλάσσουμε».