«Μικρή ήθελα να...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την παιδική της ηλικία

Δεν το γνώριζε κανείς αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μικρή ήθελα να...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την παιδική της ηλικία

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι όλο εκπλήξεις! Πολλές φορές έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα για τον πρώην τη, Φίλιππο Τσαγκρίδη), ενώ άλλες φορές έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορα στον "αέρα" τα οποία την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Όπως για παράδειγμα, την Τετάρτη 7/12 που παραλίγο να πέσει, αφού έχασε την ισορροπία της την ώρα που περπατούσε. Πριν, δηλαδή, η παρουσιάστρια καθίσει στο τραπέζι και ξεκινήσει την συζήτηση, παραλίγο να έχει ένα ατύχημα. Περπατώντας στο διάδρομο για να κάτσει στην καρέκλα της, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, όμως το "έσωσε" και δεν έπεσε.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την παιδική της ηλικία

Την Παρασκευή 9/12, όμως, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία. Με αφορμή το γεγονός πως σήμερα, λοιπόν, γιορτάζει το όνομα Άννα, η ίδια θέλησε να ευχηθεί στους συνεργάτες της και σε όλο τον κόσμο που την παρακολουθεί, όταν ωστόσο έπαιξε το τραγούδι "Αννούλα του χιονιά" ξύπνησε μια ανάμνησή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως ήθελε να την έλεγαν Άννα, μόνο και μόνο εξαιτίας αυτού του κομματιού. Η δήλωση αυτή, από τη μία προκάλεσε χαμόγελα σε μερικούς, άλλοι όμως έμειναν άναυδοι με το πόσα έχει να πει για τη ζωή της πια.

«Μικρή ήθελα να με λένε Άννα, γιατί μου άρεσε το τραγούδι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.