«Πού να με βρουν να με...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την ερωτική της ζωή

«Στο προηγούμενο μαγαζί που είχαμε ερχόταν κάποιος συνέχεια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πού να με βρουν να με...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την ερωτική της ζωή

Το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Χριστίνας Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την προσωπική της ζωή, την αγαπημένη της κουζίνα και το εγγόνι της.

Η ίδια, πριν από λίγες μέρες έκανε μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από το σπίτι του γιού της και έδειχνε απίστευτα ξετρελαμένη (δείτε την εδώ).

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά για την προσωπική της ζωή

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή του Star για την αγαπημένη της κουζίνα, τον ερχομό της εγγονής της και αποκάλυψε κάποια άγνωστα περιστατικά με παρελθοντικές της σχέσεις.

Συγκεκριμένα, για το φαγητό εξομολογήθηκε ότι αγαπάει πάρα πολύ την Ιταλική κουζίνα, αλλά γενικά εκτιμά όλων τον ειδών τα φαγητά. Εξού και το μεξικάνικο εστιατόριο που έχει στην Μύκονο. Ακόμη, ανέφερε ότι ειναι καταενθουσιασμένη με την εγγονή της, απλά στην αρχή δεν ήθελε να την λένε "γιαγιά", κάτι που στην συνέχεια δεν την πειράζει - μόνο να μην την κοροϊδεύει ο γιός της-.

Σχετικά με τις σχέσεις της, αποκάλυψε ότι πάχαινε όλους τους συντρόφους της γιατί ζήλευε πολύ.

«Γενικά με τις σχέσεις που είχα τους τάιζα πάρα πολύ, τους πάχαινα γιατί ζήλευα πάρα πολύ. Μου αρέσει τόσο πολύ το φαγητό, είναι απόλαυση και μου αρέσει να περιποιούμαι τους άλλους» αναφέρει η Χριστίνα Παππά.

Πώς αντιδρά στο φλερτ; «Πού να με βρουν να με φλερτάρουν; Στο Instagram βέβαια στέλνουν τις βλακείες τους. Λες κι αν στείλεις σε μία γυναίκα στο Instagram θα σου απαντήσει. Τι λες βρε; Νομίζω ότι αυτό το παλιό φλερτ έχει χαθεί» δηλώνει η ηθοποιός και περιγράφει ένα συγκεκριμένο περιστατικό φλερτ που ξεχωρίζει.

«Στο προηγούμενο μαγαζί που είχαμε ερχόταν κάποιος συνέχεια, καταλάβαινα ότι με φλέρταρε, με κυνηγούσε. Έλεγα: άντε πάλι αυτός εδώ. Σιγά-σιγά όμως με την επιμονή του, θυμάμαι ένα βράδυ συγκεκριμένα βγαίνω έξω από το μαγαζί, με αρπάζει από το χέρι και μου δίνει ένα φιλί έτσι στα πεταχτά».

«Στην αρχή έλεγα ότι δεν μου αρέσει να με φωνάζουν γιαγιά. Τώρα που είναι το μωρό στο σπίτι, πηγαίνω πάνω από την κούνια, της μιλάω και της λέω «η γιαγιά, η γιαγιά». Μετά, όταν λέει ο Δημήτρης «η γιαγιά», του λέω: όχι γιαγιά, Χριστίνα».