«Όταν ήρθαμε από την Αλβανία, κοιμηθήκαμε στο...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ιωάννη Απέργη για τις πρώτες μέρες στην Ελλάδα

Ήταν μαζί με την οικογένεια του

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όταν ήρθαμε από την Αλβανία, κοιμηθήκαμε στο...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ιωάννη Απέργη για τις πρώτες μέρες στην Ελλάδα

Το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην πρωινή εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ιωάννη Απέργη από την εκπομπή «Μαμά-δες». Συγκεκριμένα στην στήλη «Μπαμπά μίλα» ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε στην θεατρική παράσταση «Δολοφόνοι με σεσουάρ» μίλησε για την υποκριτική, αλλά και τις δυσκολίες που η οικογένειά του, όταν ήρθαν στην Ελλάδα από την Αλβανία.

Στην Τζένη Θεωνά έδωσε μια συνέντευξη από ψυχής, ο ηθοποιός και έκανε λόγο για την οικογένεια του και πόσο δύσκολα ήταν στην αρχή όταν ήρθαν σαν μετανάστες από την Αλβανία, διότι εκεί επικρατούσε χαμός, όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν (δείτε εδώ γιατί).

Η συνέντευξη του Ιωάννη Απέργη για την οικογένεια και την δουλειά του

Ο αγαπημένος ηθοποιός που τον έχουμε απολαύσει εκτός από το θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση έχει ξεχωρίσει για την ιδιαιτερότητα των ρόλων του και πως τους "διαχειρίζεται". Ο Ιωάννης Απέργης αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκαν αρκετά τα πρώτα χρόνια, γιατί δεν είχαν ούτε μια στέγη να μείνουν.

Ακόμη, o ίδιος είπε οτι δεν έχει αγχος οπως οι υπόλοιποι ηθοποιοί που σπούδασαν μαζί, διότι έχει τον πατέρα του και τον βοηθά, σε χειρωνακτικές δουλειές. Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που πήγε να φτιάξει σε ένα σπίτι κα όπως ήταν φυσικό και επόμενο τον αναγνώρισαν. Σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης η Τζένη Θεωνά τον κοιτούσε έκπληκτη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Του χρόνου μπορεί να είμαι χωρίς δουλειά. Δεν έχω το ίδιο άγχος με τα παιδιά τα νέα που ξεκινήσαμε μαζί τηλεόραση και θέατρο γιατί μπορώ να κάνω κι άλλη δουλειά. Δηλαδή μπορεί αν έχω γύρισμα Δευτέρα και Τρίτη κι όλες τις άλλες ημέρες να αφήσω το παιδί στη μαμά και να πάω με τον πατέρα μου. Όταν δεν έχω τι να κάνω, μπορεί να ξυπνήσω 9 και να πάω μέχρι τις 5 δουλειά. Οικοδομικά. Ή μπορεί να πάω με τον μπατζανάκη μου να βάψω σπίτια. Μου έχουν πει σε έχω δει με τον Μπέζο που έπαιζες.

Όταν ήρθαμε το 1995 κοιμηθήκαμε στο πάρκο Λογγίνου κι ήμουν 5 χρονών» αποκάλυψε ο ηθοποιός.