Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Πάω λίγο να ξεκατινιαστώ με τον Νίκο...» - Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου για Παυλόπουλο και Οικονόμου

Καλά πήγε και αυτό

«Πάω λίγο να ξεκατινιαστώ με τον Νίκο...» - Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου για Παυλόπουλο και Οικονόμου
News 09.12.2022 14:20
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες γύρω από την εκπομπή Σήμερα. Μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη (δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ), ένα ρεπορτάζ του Super Κατερίνα αποκάλυψε πως υπάρχει πρόβλημα και με τον Άκη Παυλόπουλο, από τον οποίο στερήθηκε το δικαίωμα της θέσης μέσα στο πάρκινγκ του ΣΚΑΪ και έτσι αναγκάζεται να παρκάρει έξω (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη με τον παρουσιαστή και το κανάλι).

Ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησαν να απαντήσουν στο εν λόγω ρεπορτάζ το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην εκπομπή τους, με μπόλικο χιούμορ.

«Δεν θα ξεκινήσουμε έτσι εύκολα. Γιατί δεν με αφήνεις να παρκάρω;» ρώτησε ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής τους σήμερα, Παρασκευή.

«Το 2035 θα παρκάρεις μέσα. Εγώ που είμαι εδώ από το 2009-10, πάρκαρα το 2022. Εσύ πότε θα παρκάρεις; Το πάρκινγκ εδώ, αν δεις, έχει 10 αυτοκίνητα μέσα, τα 9 είναι του Αλαφούζου και το δικό μου, αυτά είναι» είπε ο Οικονόμου.

«Όταν θα βγάλει ένα, τότε θα μπεις μέσα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια προχώρησαν στην κανονική ροή της εκπομπής τους.

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο

Η εκπομπή Super Κατερίνα έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το «Σήμερα» και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση με μια μικρή σπόντα.

«Σκεφτείτε ότι στην Barking Well έχουν όλοι πάρκινγκ εσωτερικό και μου είχε πει ο Νίκος, "αν θέλεις Κατερίνα να σου βρω θέση κάτω" και του είπα όχι παρκάρω έξω, να περπατήσω λίγο τι θα πάθω; Νίκο, θέση μέσα! Λοιπόν αυτά, πάμε σε διαφημίσεις, πάω να ξεκατινιαστώ λίγο με τον Νίκο που δεν έχω θέση πάρκινγκ μέσα στην BarkingWell και τα λέμε σε λίγα λεπτά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Να τον ρωτήσει ο Κοκλώνης γιατί μας βρίζει...» - Το ασύλληπτο «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου στον Τριαντάφυλλο

«Μ’ έχει πιάσει μια δύσπνοια...» - Έντονη αδιαθεσία για την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

Share