Ντόρα Μακρυγιάννη: Στόλισε και ποζάρει δίπλα από το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Είναι σαν να βλέπεις αμερικανική ταινία χριστουγέννων

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / dora_makrygianni)
(instagram / dora_makrygianni)

Τις τελευταίες μέρες η Ντόρα Μακρυγιάννη στόλισε και σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιγμιότυπα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Το σπίτι της είναι σαν να βγήκε από αμερικανική ταινία χριστουγέννων, με χρυσά και κόκκινα στολίδια γεμίζοντας τόσο γλυκά τον χώρο με ζεστασιά και αγάπη, όπως και το όλο χάρη δέντρο της Μαρίας Σολωμού (δείτε το εδώ).

Μπορεί να είχε χαθεί για λίγο από τα social media, με την πιο εντυπωσιακή της ανάρτηση αυτή με το λευκό ολόσωμο μαγιό της απ' το καλοκαίρι (δείτε την εδώ), επέστρεψε όμως δυναμικά κάνοντας αναρτήσεις και Insta-stories με την συνοδεία του χριστουγεννιάτικου δέντρου της.

Ο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ντόρας Μακρυγιάννη

Ένα δέντρο πραγματική υπερπαραγωγή στόλισε η Ντόρα Μακρυγιάννη στο σπίτι της, το οποίο είναι γεμάτο φωτάκια και πολλά, chic στολίδια. Αν δεν έχετε στολίσει ήδη το σπίτι σας, σίγουρα μπορείτε να πάρετε ιδέες γιατί μοιάζει βγαλμένο από ταινία.

Ογκώδες, μεγάλο σε ύψος, σε κλασικό πράσινο χρώμα, με λευκά φωτάκια και στολίδια σε κλασικό κόκκινο και πράσινο χρώμα, το δέντρο που στόλισε στο σπίτι της η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι από τα εντυπωσιακά που έχουμε δει.


Η Ντόρα Μακρυγιάννη από τη νέα σεζόν επέστρεψε και πάλι στο instagram, μετά από μια μικρή παύση από τα social media, όταν θέλησε να απέχει για δύο εβδομάδες από τον προσωπικό της λογαριασμό, περνώντας περισσότερο δημιουργικό χρόνο με τους ανθρώπους της.

«2 εβδομάδες απών από το Instagram, γεμάτες όμως στη ζωή. Χρειάζεται που και που ένα διάλειμμα όταν το έχεις ανάγκη», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης: «Τι πιο απολαυστικό και χριστουγεννιάτικο,μετά τις ετοιμασίες μου για τα φετινά Χριστούγεννα,να απολαύσω απ’ τα Starbucks τον Limited Edition Cappuccino με τον ακαταμάχητο συνδυασμό έντονου espresso και βελούδινου γάλακτος με άρωμα λευκής σοκολάτας!»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη
(instagram / dora_makrygianni)