Ημίγυμνη με κουραμπιέδες να καλύπτουν τον στήθος της - Η "καυτή" ανάρτηση της Μπέτυς Μαγγίρα

Τα σχόλια "έπεσαν βροχή"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μπέτυ Μαγγίρα
Instagram / Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων, καθώς πέρα από το πλατό της ή το σπίτι της (δείτε την να στολίζει με τις κόρες της), στολίστηκε και η ίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύστερα από την ήττα της σε ένα από τα challenge της εκπομπής της στο κανάλι του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα.

"Μπορεί να έχασα στο challenge με θέμα «έλατο» στο @proiniatika_opentv αλλά σίγουρα κέρδισα στο @gntmgr !!!! Η @vickykaya_ αναγνώρισε την προσπάθεια μου και δήλωσε ενθουσιασμένη!!!!! Συγκλο!!!! @opentvgr
Καταλάβατε @panagiotis_hatzidakis και @dimitrismakalias ????? Να υπογραμμίσω εδώ ότι το φόρεμα είναι κομμένη τσόχα που χα σπίτι κι ένωσα με παραμάνες!!"

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις στην παρακάτω εικόνα, έβαλε ένα πράσινο μακρύ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κόκκινα γάντια και πέδιλα. Ακόμη, φόρεσε χρυσή ζώνη-αλυσίδα, ενώ αυτό που μας κεντρίζει κατευθείαν το ενδιαφέρον είναι το αστέρι που τοποθέτησε πάνω από την ξανθιά περούκα της και οι κόκκινες μπάλες για σκουλαρίκια.

Μπέτυ Μαγγίρα

Ημίγυμνη με κουραμπιέδες να καλύπτουν το στήθος της η Μπέτυ Μαγγίρα

Όμως, η δοκιμασία πήγε ένα βήμα παραπέρα και η ίδια κατέληξε να γδύνεται και να αλείφεται με την ζάχαρη άχνη μερικών κουραμπιέδων. Όλοι τους έπρεπε να τραβήξουν από μία φωτογραφία στην οποία θα υπήρχε το συγκεκριμένο γιορτινό γλυκό, αλλά μόνο εκείνη κατάφερε να ανεβάσει το επίπεδο δυσκολίες.

Πόζαρε, λοιπόν, ημίγυμνη, χωρίς το πάνω μέρος της μπλούζας της, καλύπτοντας το στήθος της με ένα πιάτο γεμάτο κουραμπιέδες, τοποθετώντας στα μάγουλα και στην μύτη της την λευκή ζάχαρη. Παρόλα αυτά έχασε και γι' αυτό πόσταρε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας πληθώρα like και σχολίων.

«ΕΧΑΣΑ …. για 2η φορά στο photo challenge του @proiniatika_opentv στο @opentvgr από τον @dimitrismakalias αυτή τη φορά!!! ΘΕΜΑ: Κουραμπιές!!!! Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας !!!!! Πόσα ν' αντέξω η κεντρικιά Πχια???????», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Μπέτυ Μαγγίρα ημίγυμνη
Instagram / Μπέτυ Μαγγίρα