Παραμένει ξανθιά αλλά είναι αγνώριστη - Άλλος άνθρωπος σήμερα η «Ρίτσα» από το Παρά Πέντε

Δε θα την καταλάβαινε ούτε η... Ντάλια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραμένει ξανθιά αλλά είναι αγνώριστη - Άλλος άνθρωπος σήμερα η «Ρίτσα» από το Παρά Πέντε

Ήταν Ιούνιος του 2007 όταν προβλήθηκε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της κορυφαίας σειράς του Mega, «Στο Παρά Πέντε» και 15 χρόνια μετά, η δημιουργία του Γιώργου Καπουτζίδη καταφέρνει να φέρει γέλια μέχρι δακρύων στο τηλεοπτικό κοινό.

Μπορεί να είδαμε πρόσφατα μέσα από το GNTM την επιβλητική βίλα της Ντάλιας (δείτε την εδώ), ωστόσο ένας από τους χαρακτήρες που δε θα φύγει ποτέ από τις μνήμες των φανατικών τηλεθεατών της σειράς είναι η «Ρίτσα» η οικιακή βοηθός της ζάμπλουτης κληρονόμου.

Τον ρόλο της Ρίτσας καθώς και της δίδυμης αδερφής της Μάρθας, υποδύθηκε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου. Η ομοιότητα που είχαν στη σειρά οι δύο βοηθοί της Ντάλιας, την μπέρδευε τόσο που είχε αναγκαστεί να τους φορέσει ταμπέλες με το όνομά τους για να μπορεί να τις ξεχωρίζει.

Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η «Ρίτσα» του Παρά Πέντε

Η Πόπη Χριστοδούλου συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική καθώς και με τη διδασκαλία, μιας και είναι καθηγήτρια στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, στο μάθημα «Υποκριτική Νεοελληνικού θεάτρου». Επίσης, η ηθοποιός διδάσκει τα τελευταία χρόνια θεατρική αγωγή σε δημοτικά σχολεία ενώ έχει δουλέψει στο παρελθόν και επαγγελματικά στο τραγούδια αφού για 8 χρόνια εμφανιζόταν σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα, στην επαρχία αλλά και στο εξωτερικό.

Στην προσωπική της ζωή, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην υποκριτική και τη μητρότητα μιας και έχει μία υπέροχη κόρη η οποία είναι συγγραφέας και φροντίζει να βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Παρά Πέντε, η Πόπη Χριστοδούλου, συμμετείχε επίσης στις σειρές: 7 θανάσιμες πεθερές, Safe sex: Επιχείρηση Βασίλης, Εργαζόμενη γυναίκα: Η νοσοκόμα, Στο ράφι… και Τρίχες.

Όσο για τον εμφάνισή της, η Πόπη Χριστοδούλου έχει διατηρήσει τα ξανθά της μαλλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει αρκετά από τότε που τη βλέπαμε στο Παρά Πέντε.

Ρίτσα πώς είναι σήμερα