Ελάχιστοι το παρατηρήσαν - Ποια φωτογράφιση του GNTM 5 πραγματοποιήθηκε στη βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Το Twitter για ακόμη μια φορά ήταν αυτό που το αντιλήφθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελάχιστοι το παρατηρήσαν - Ποια φωτογράφιση του GNTM 5 πραγματοποιήθηκε στη βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Στο επεισόδιο του GNTM 5 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/11 παρακολουθήσαμε μια φωτογράφιση βγαλμένη από παραμύθι, καθώς είχε ως θέμα την Μαρία Αντουανέτα. Τα επίδοξα μοντέλα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα με την εν λόγω δοκιμασία μιας και ήταν αρκετά πρωτότυπη, με μια παίκτρια μάλιστα να ενθουσιάζεται λίγο περισσότερο, μιας και έφαγε το... prop της!

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε σε μια πολυτελέστατη βίλα, που έμοιαζε σαν ανάκτορο, ενώ μερικοί χρήστες του twitter έκαναν μια παρατήρησαν που δεν θα μας πέρναγε ποτέ από το μυαλό.

Συγκεκριμένα, αντιλήφθηκαν ότι η συγκεκριμένη βίλα είναι το σπίτι στο οποίο που έμενε η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου στην επιτυχημένη σειρά "Στο Παρά Πέντε".

Η φωτογράφιση του GNTM που πραγματοποιήθηκε στη βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Η φωτογράφιση του GNTM που πραγματοποιήθηκε στη βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Η φωτογράφιση του GNTM που πραγματοποιήθηκε στη βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε twitter

Όσα είδαμε στο χθεσινό 8/11 επεισόδιο

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου ήταν η φωτογράφιση του GNTM 5, κάτι που ενθουσίασε αρκετά τα επίδοξα μοντέλα, τα οποία συγκεκριμένα βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα να εξηγούν τι πρέπει να κάνουν.

Η Γρηγοριάνα ήταν η παίκτρια που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο τελευταίο πλατό (δείτε εδώ όμως ποια αποχώρησε) για αυτό και μοίρασε τα disadvantage, κατά τα οποία 2 διαγωνιζόμενες θα είχαν μόνο τρεις ευκαιρίες και όχι πέντε όπως οι υπόλοιπες για να χαρίσουν το καλύτερο «κλικ» στον φωτογράφο.

Αυτές λοιπόν ήταν η Μικαέλα και η Ειρήνη, οι οποίες ωστόσο δεν πτοήθηκαν και τόνισαν μάλιστα πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Καγιά και Καράβα – Αποχώρησε από το πλατό

Ο Γιώργος Καράβας έκανε πολύ θετικά σχόλια στην Κάτια ωστόσο η Βίκυ Καγιά βρήκε το πρόσωπό της παραμορφωμένο, τόνισε πως θα ήθελε να κοιτάζει τον φακό και τότε ακολουθήσε ο εξής διάλογος.

Γιώργος Καραβάς: Νομίζω πως θα χανόταν το κομμάτι του ρεαλισμού.

Βίκυ Καγιά: Δεν θα χανόταν τίποτα Γιώργο μου.

Γιώργος Καραβάς: Θα χανόταν Βίκυ, γιατί αν κυνηγήσεις τη μπάλα, θα πρέπει να κοιτάξεις την μπάλα.

Βίκυ Καγιά: Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις την μπάλα Γιώργο μου. Κάνουμε modelling. Δεν κυνηγάμε την μπάλα, να δούμε που πάει και να πάμε και εμείς. Βλέπουμε τον φακό γιατί κάνουμε φωτογράφιση. Ο Γιώργος μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Δεν αγοράζω φωτογραφία σε ένα κόνσεπτ που πουλάει μια κοπέλα που παίζει ποδόσφαιρο και να μην κοιτάει το φακό. Δεν την αγοράζω! Προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι Γιώργο. Η γνώμη σου και η γνώμη μου. Τι να κάνουμε; Τώρα διαφωνούμε.

Την στιγμή εκείνη λοιπόν, ο Γιώργος Καράβας αποχώρησε από το πλατό.

Η παίκτρια που απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας

Ο λόγος για τη Μαρίτα, η οποία είχε κάποιο θέμα υγείας και έμεινε στο σπίτι για να αναρρώσει.

«Γεια σας κορίτσια μου. Η Μαρίτα δεν είναι καλά σήμερα και είναι στο σπίτι και ξεκουράζεται γιατί έχει κάποια θεματάκια υγείας, τα οποία θα τα φροντίσουμε και θα είναι πάλι μαζί μας και υγιής», ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά.

Αυτό το μοντέλο αποχώρησε

Ο λόγος για την Δέσποινα Σαρρή, η οποία είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.