Θρήνος για πασίγνωστο τραγουδιστή - Πέθανε η κόρη του και την βρήκε νεκρή το παιδί της

Θλίψη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash / Nicola Fioravanti
Unsplash / Nicola Fioravanti

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο πασίγνωστου ραδιοφωνικού παραγωγού, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η κόρη ενός πολύ γνωστού ερμηνευτή παραδοσιακών τραγουδιών. Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαμάρα, που υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες σε αυτό το είδος της μουσικής, με τη φήμη του να φτάνει εκτός συνόρων, γεγονός που αποδεικνύεται από το τίτλο που του έχει αποδοθεί: «Αηδόνι του δημοτικού τραγουδιού».

Πέθανε η κόρη του πασίγνωστου τραγουδιστή

Ο θάνατος της κόρης του, Μαρίας Τζαμάρα, ανακοινώθηκε την Τρίτη 6/12, καθώς η ίδια εντοπίστηκε από την κόρη της γύρω στις 13:30’ χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι όπου διέμενε και άμεσα ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ.

Αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας επιθεώρησαν το χώρο αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό πως πέθανε από παθολογικά αίτια. Παραγγέλθηκε, ωστόσο, η διενέργεια νεκροψίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Η κηδεία της 56χρονης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/12 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας, σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.

Μαρία Τζαμάρα
Facebook / Μαρία Τζαμάρα