Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν: Αποχώρηση... βόμβα - Υπέγραψε την παραίτηση του ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Η αντίδραση της Τζένης Μελιτά

Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν: Αποχώρηση... βόμβα - Υπέγραψε την παραίτηση του ο Φώτης Σεργουλόπουλος
News 09.12.2022 16:21
Από Ελένη Μήτση

To αγαπημένο δίδυμο Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος, που βλέπουμε παρέα στην ΕΡΤ και στο ''Πρωίαν σε είδον τη Μεσηβρίαν'' έχει πολύ καλή χημεία στον αέρα της εκπομπής και αυτό φαίνεται καθημερινά μέσα από τα σχόλια και τις ατάκες, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους.

Απολαυστικό ήταν το σκετς, που ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε ντυμένος με ρόμπα και από μέσα σακάκι. «Ύποπτος μου φαίνεσαι. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο; Στο εξωτερικό ήσουν; Τι έκανες στο εξωτερικό; Έχεις το βλέμμα του καπιταλιστή» ξεκίνησε η Τζένη Μελιτά. «Πήρα ένα αεροπλάνο και πήγα έξω. Με δικά μου λεφτά πήγα. Τι πρόβλημα έχεις;» δικαιολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, λίγο πριν του βγάλει τη ρόμπα.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής της αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα ακριβό παλτό και φωτογραφήθηκε στα στενά του Λονδίνου, του είπε νόημα: «Πας καλά; Πήρες παλτό και έβαλες και φωτογραφία με αυτό στο Instagram; Εσύ που μου έχεις κοτσάρει τον Τσε Γκεβάρα στο καμαρίνι σου και μου το παίζεις Αριστερός;».

«Ήθελα λίγο να ομορφύνω. Βαρέθηκα πια το αμπέχονο και το καπελάκι του Μάο Τσετούνγκ να φοράω συνέχεια και να περπατάω με τα αρβυλάκια μου, που τα έχω εκατό χρόνια, για να σου δείχνω πόσο ταπεινός είμαι. Ήθελα να βάλω ένα χρώμα. Σχώρα με σε παρακαλώ, μη με καταγγείλλεις στον ινστρούχτορα», απολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και όλο το συνεργείο της εκπομπής είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Σε αυτό το χιουμοριστικό κλίμα κινείται κάθε τους εκπομπή και έτσι την Παρασκευή 9/12 για το κλείσιμο της εβδομάδας είδαμε τον Φώτη να κάνει μια μοναδική πλάκα στην Τζένη και στους τηλεθεατές.

Με αφορμή λοιπόν, την Εurovision (δείτε εδώ πως θα επιλεγεί η ελληνική συμμετοχή), η οποία και καλύπτεται από το κρατικό κανάλι, είδαμε τον Φώτη να διεκδικεί μία θέση σε αυτήν.

Η Τζένη από τη μεριά της απόρησε με όσα άκουγε, λέγοντας του, πως δε μπορεί να φύγει έτσι απλά με εκείνον - στα πλαίσια χιούμορ - πάντα να υπογράφει επιτόπου την παραίτησή του.

Το χαρτί που υπέγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα του ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν''

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τι είπε;» - "Πάγωσε" η Τζένη Μελιτά με την αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στο θάνατο του...

«Ορισμένοι δημοσιογράφοι έρχονται και σου λένε...» - Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Κιβωτό του Κόσμου

Share