«Μέχρι να χωρίσουμε...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μέχρι να χωρίσουμε...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

Μπορεί η προσωπική ζωή του Νίκου Μουτσινά να βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω μίας ατάκας που ειπώθηκε στην εκπομπή (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), ωστόσο γενικότερα, ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει επιλέξει να κρατάει τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή λοιπόν την ατάκα που είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χθες (8/12) για τη σύντροφό του που τον χώρισε μέσα στα Χριστούγεννα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει ένα αντίστοιχο σχόλιο.

«Με έχει χωρίσει, η αθεόφοβη, να ‘ναι καλά, αλφάδι το χέρι της, εγώ την αγαπάω όμως, με έχει χωρίσει Χριστούγεννα και μάλιστα την εβδομάδα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Την έβγαλα όλη με τις πίτζάμες, μπορντό πιτζάμες, ακόμα χειρότερο… Έβγαλα όλη την εβδομάδα στο κρεβάτι, όλη στο κρεβάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία και στον χωρισμό που είχε βιώσει, μέσα στο καλοκαίρι.

«Έχει φυτευτεί η πρώτη σκέψη, λες πάμε καλά; Μετά αρχίζουν κάτι γενέθλια, κάτι γιορτές, έρχεται ένα καλοκαίρι και στη μέση λες, “μέχρι να χωρίσουμε πού να βρούμε τώρα κι άλλες παρέες” και λες “ας πάμε μαλωμένοι διακοπές” και φαντάζεσαι θα πας στη θάλασσα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή (χωρίζεις) έχω χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Δεν φταίει ο προορισμός ήταν πολύ ωραία, τώρα δεν θα την πω όλη την ιστορία, δεν είναι ακόμα η τηλεόραση έτοιμη. Ένα ταξίδι μεγάλο, πήγα Μπανγκόκ… ας πούμε και χώριζα.

Με το που φτάνουμε: “Τί ωραίο δωμάτιο, κoίταξε θέλω να χωρίσουμε” και καθίσαμε εκεί 10 μέρες γιατί τα κάνω εγώ αυτά, μου αρέσουν, άμα έχω κλείσει τις διακοπές, παρθένος… υπέροχο ζώδιο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.