Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ακυρώνονται οι συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δείτε αναλυτικά

Ακυρώνονται οι συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου - Τι συμβαίνει με την υγεία του
NDP
News 09.12.2022 17:30
Από Ελένη Μήτση

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ένας από τους πολλούς αλλά πολύ σημαντικούς μουσικούς, που διαθέτει η χώρα μας είχε προγραμματίσει συναυλίες εν όψει των Χριστουγέννων στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών.

Με μία ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε ωστόσο από την επίσημη σελίδα στο Facebook του Μεγάρου το απόγευμα της Παρασκευής 9/12 έγινε γνωστό, πως ο αγαπημένος σε όλους Σαββόπουλος δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στη σκηνή.

Για λόγους υγείας λοιπόν, ακυρώνονται οι εμφανίσεις του στις (10-11/12/22) μέχρι να ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες, αφού τα εισιτήρια δε θα χαθούν.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως λίγο μετά τον Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ πως είναι η υγεία του) και ο Διονύσης Σαββόπουλος κόλλησε για δεύτερη φορά κορωνοϊο. Το διάστημα από την πρώτη δεν πηγαίνει πολύ πίσω, αφού τον Ιούλιο είχε νοσήσει ξανά, τη φορά όμως εκείνη το είχε ανακοινώσει ο ίδιος με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

«Πολύ λυπάμαι Νίκο Nikos Portokaloglou - Νίκος Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα.

Το προηγούμενο διάστημα που η πανδημία βρίσκονταν σαφώς σε αποδρομή είχα ξενοιάσει και ανακοινώσαμε ότι θα είμαι και εγώ στη γιορτή, τη δική σου αλλά και του κόσμου που σε παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είσαι πολύ καλός Νίκο. Δεν είναι μόνο το σπουδαίο ταλέντο και η εργατικότητα σου, είναι επίσης η ακεραιότητα, η παιδεία και το σεμνό σου ήθος που βοήθησαν την τέχνη μας, του τραγουδοποιού, να γίνει διακριτή και πιο σεβαστή, αφού δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ' τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας.

Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξίδιου ο φίλος μας. «Και να ένας λόγος σοβαρός που είναι ωραίος». Γιορτή για πάντα Νίκο!

Φίλος
Διονύσης Σαββόπουλος».

Αναβάλλονται οι συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου

Σαββόπουλος - Συναυλίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι χάλια...» - Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης που τον έβγαλαν στον αέρα του Πάμε Δανάη

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Κρομμύδα - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Share