«Με πονάει όταν πέφτω στο κρεβάτι μου και...» - Συγκίνησε ο Νίκος Κοκλώνης για την προσωπική του ζωή

«Είμαι χωρισμένος τώρα ελεύθερος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με πονάει όταν πέφτω στο κρεβάτι μου και...» - Συγκίνησε ο Νίκος Κοκλώνης για την προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Κοκλώνης, το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι. Μεταξύ άλλων, ο παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το J2US και οι υπόλοιπες εκπομπές του καθώς και στην προσωπική του ζωή.

Όπως έκανε νωρίτερα και ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ τι είπε για τα προσωπικά του), έτσι και ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την μοναξιά που αισθάνεται πολλές φορές και ξεκαθάρισε πως είναι χωρισμένος και ελεύθερος.

Μάλιστα εξήγησε πως αισθάνεται πολύ έντονα τη διαφορά ανάμεσα στο Σάββατο που βρίσκεται περιτριγυρισμένος από τόσο κόσμο με την Κυριακή που είναι μόνος στο σπίτι του.

Η εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη για την προσωπική του ζωή

«Όταν κλείνουν τα φώτα του J2US την Κυριακή που ξυπνάω ή και τη Δευτέρα, είναι οι χειρότερες μέρες μου. Γιατί συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου. Όλος αυτός ο κόσμος που σε αγκαλιάζει το Σάββατο και στην τηλεόραση, το κοινό, όλο αυτό ξεφουσκώνει την Κυριακή.

Το κενό αίσθημα που νιώθεις την Κυριακή, το έχουμε ζήσει οι περισσότεροι στην τηλεόραση και πονάει. ίσως επειδή είμαι ελεύθερος. Αυτό που πονάει πιο πολύ είναι όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι και είναι άδεια η άλλη θέση. Αυτό είναι μια αλήθεια. Ίσως είναι η ζωή μας τέτοια. Είμαι χωρισμένος τώρα ελεύθερος. Είναι μεγάλη η αντίθεση από το Σάββατο το βράδυ με την Κυριακή. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνουμε θέλουμε να βρούμε έναν άνθρωπο να μας αγκαλιάσει συναισθηματικά Γιατί το σαρκικό είναι εύκολο να το βρεις», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.