«Θες να εκτεθούμε;» - Η σπόντα του Θανάση Αναγνωστόπουλου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

Δεν το περίμενε αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θες να εκτεθούμε;» - Η σπόντα του Θανάση Αναγνωστόπουλου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας στα μέσα ενημέρωσης και έτσι οι σχέσεις τους, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, ενώ η χημεία που έχουν δεν μπορεί παρά να βγει στον φακό.

Από πέρυσι, οι δυο τους έχουν μεταφερθεί στη δημόσια τηλεόραση και παρουσιάζουν την εκπομπή Στούντιο 4, η οποία φιλοξενεί καθημερινά λαμπερούς καλεσμένους που δε διστάζουν να ανοίξουν την καρδιά τους στους δυο τους.

Μπορεί μερικές φορές να συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα κατά τη διάρκεια της εκπομπής (δείτε εδώ την ατάκα που τους πέταξε ένας καλεσμένος τους), ωστόσο οι δύο παρουσιαστές έχουν τον τρόπο να τα διαχειρίζονται.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησε να βγάλει στη... σέντρα την αγαπημένη του φίλη με μία σπόντα που της πέταξε.

Το σχόλιο του Θανάση Αναγνωστόπουλου που άφησε άφωνη τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Δεν έχω γνωρίσει πιο τσιγκούνηδες ανθρώπους από τους πλούσιους. Οι πιο τσιγκούνηδες άνθρωποι που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ήταν πλούσιοι. Όλοι, όλοι, με μια-δυο εξαιρέσεις. Δόξα τω Θεώ έχω γνωρίσει πολλούς», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να του απαντά: «Και πώς κατάλαβες ότι είναι τσιγούνηδες;».

Αμέσως, ο καλός της φίλος και συνεργάτης, της απάντησε: «Εσύ δεν ξέρεις; Θέλεις να πω ονόματα τώρα να εκτεθούμε; Από τα παζάρια μέχρι το ευρώ δεν μας έχει τύχει; Πόσες φορές; Με πολύ πλούσιους. Προφανώς, γιατί εκτιμούν το πώς τα έβγαλαν, δεν ξέρω».

«Τέλος πάντων, αυτοί οι πλούσιοι στην έρευνα που διάβασα εγώ έδιναν, ήταν καλοί πλούσιοι», απάντησε γελώντας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.