«Μη με ρωτάτε αν έσπασαν τα νερά μου» - Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη λίγες μέρες πριν γίνει μαμά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μη με ρωτάτε αν έσπασαν τα νερά μου» - Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη λίγες μέρες πριν γίνει μαμά

Η σημερινή (9/12) μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για την Ιωάννα Τούνη μιας και ανακοίνωσε πως εκείνη και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να μην χρειαστεί να κάνουν διαδικασίες αναγνώρισης αφού γεννηθεί το μωρό τους (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση).

Λίγο μετά την ανακοίνωση για το σύμφωνο συμβίωσης λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη αναρωτήθηκε αν είναι όντως παντρεμένη πλέον με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της ξεκαθαρίζουν πως είναι εντελώς παντρεμένη.

Για χιουμοριστικούς λόγους λοιπόν, το αμέσως επόμενο story της influencer ήταν πολύ απλό και έγραφε: «Αντίο ζωή».

Τα λόγια της αυτά δημιούργησαν απορίες σε πολλούς από τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν αν έσπασαν τα νερά της και αν πρόκειται να γεννήσει (δείτε εδώ πού έχει επιλέξει να γεννήσει η influencer).

«Δεν ξέρω πως καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ. Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους την ξέρω την τύχη μου», είχε πει η ίδια σε προηγούμενο story που είχε κάνει μέσα στην εβδομάδα.

Η ενόχληση της Ιωάννας Τούνη

Αυτή τη φορά λοιπόν μετά τις απανωτές ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με το αν έσπασαν τα νερά της και το αν γεννάει, η Ιωάννα Τούνη παρακάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να μη τη ρωτάνε κάθε φορά που βλέπουν ένα περίεργο story, αν γεννάει.

«Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μη με ρωτάτε αν σπάσαν τα νερά κάθε φορά που βλέπετε περίεργο story; Με αγχώνεται μία χαρά είναι τα νερά μου στη θέση τους», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση που έκανε.

Ιωάννα Τούνη γέννα