Ασύλληπτος θρήνος για αγαπημένη τραγουδίστρια - Πέθανε ο γιός της

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Unsplash - Bogomil Mihaylov
Unsplash - Bogomil Mihaylov

Μία ακόμα πολύ δυσάρεστη είδηση ήρθε για να σοκάρει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Αυτή τη φορά έγινε γνωστό πως μία κορυφαία και πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να βιώσει τη μεγαλύτερη απώλεια που μπορεί να ζήσει ένας γονιός, αυτή του παιδιού της.

Ο λόγος για την Τίνα Τέρνερ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα από το ΤΜΖ, έχασε τον γιό της, Ρόνι μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

O Ρόνι, έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, ενώ νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως ένας ακόμα τραγουδιστής έχασε το παιδί του (δείτε εδώ ποιος).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα τον Ρόνι όταν πρωταγωνίστησε μαζί με τη μητέρα του στη βιογραφική ταινία “What’s love got to do with it” που κυκλοφόρησε το 1993 και αφηγούνταν τη ζωή της διάσημης μητέρας του.

Οι μεγάλες απώλειες στη ζωή της Τίνα Τέρνερ

Η Τίνα Τέρνερ απέκτησε τον Ρόνι το 1960, με τον μεγάλο της έρωτα, Άικ Τέρνερ, με τον οποίο χώρισε βέβαια λίγα χρόνια αργότερα, κατηγορώντας τον για σωματική κακοποίηση. Τελικά ο Τέρνερ πέθανε το 2007 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μετά το διαζύγιό της από τον Ike, ξανάχτισε την καριέρα της πραγματοποιώντας συναυλίες. Την δεκαετία του 1980, η Τέρνερ έκανε μια ηχηρή επιστροφή στην δισκογραφία με αρκετά hits, ξεκινώντας στα τέλη του 1983 με το single "Let's Stay Together" και ακολούθησε υο 1984 η κυκλοφορία του πέμπτου σόλο δίσκου της με τίτλο Private Dancer, το οποίο έγινε παγκόσμια επιτυχία.

Ο δίσκος περιλάμβανε το τραγούδι "What's Love Got to Do with It", που έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της Τέρνερ και κέρδισε τέσσερα βραβεία Γκράμμυ, μεταξύ των οποίων του Δίσκου της Χρονιάς. Η σόλο επιτυχία της συνεχίστηκε καθ'όλη την δεκαετία του 1980 και του 1990 με πλατινένιους δίσκους συμπεριλαμβανομένων των Break Every Rule και Foreign Affair αλλά και με singles όπως τα "We Don't Need Another Hero (Thunderdome)", "Typical Male", "The Best", "I Don't Wanna Fight" και "GoldenEye", παράλληλα με το ομώνυμο τραγούδι για την ταινία James Bond (1995).

Στα 83 της, η Τίνα Τέρνετ καλείται να διαχειριστεί για δεύτερη φορά την απώλεια ενός παιδιού της, μιας και το 2018, έφυγε από τη ζωή και ο γιός της, Κρεγκ, ο οποίος έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του με όπλο μέσα στο σπίτι του σε ηλικία 59 ετών.