Σχεδόν 4 μήνες από τον θάνατο του πατέρα της - Αχώριστη από τη μαμά της η Ιλένια Ουίλιαμς

Πως περνάνε μαζί την ώρα τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σχεδόν 4 μήνες από τον θάνατο του πατέρα της - Αχώριστη από τη μαμά της η Ιλένια Ουίλιαμς

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, που τελευταία μας απασχολεί μέσα από τη δράση της στο τραγούδι, το οποίο και υπηρετεί μαζί με την παρουσίαση με μεγάλη επιτυχία.

To όνομά της ακούστηκε έντονα τους περασμένου μήνες λόγω της απώλειας του πατέρα της, Ρόμπερτ Ούλιαμς τον οποίο και αγαπούσε πάρα πολύ, όμως τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της ήταν προετοιμασμένοι για το τέλος. Πρόσφατα παραχώρησε την πρώτη ολοκληρωμένη της συνέντευξη μετά το συμβάν στο Open σχετικά με το πως κυλούν οι πρώτοι μήνες (δείτε την εδώ να μιλάει συγκινημένη μπροστά στις κάμερες).

«Είμαι καλά παραδόξως. Μου είναι περίεργο να μιλάω για όλο αυτό αλλά ήμουν προετοιμασμένη και αισθάνομαι καμιά φορά πως προετοιμάζεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν ξέρω πως θα μου γυρίσει, αν θα μου γυρίσει μέσα στον επόμενο καιρό, αλλά είναι πολύ αρχή ακόμα. Έχω την οικογένεια μου, τα αδέλφια μου, την μητέρα μου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν το περιμένεις ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και μετά.

Απλά δεν θες να το πιστέψεις κιόλας, κάνεις το καλύτερο που μπορείς ώστε να το ανατρέψεις αυτό. Αυτό κάναμε και εμείς ως οικογένεια και οι γιατροί του και όλοι. Επίσης, δεν κρατήσαμε και εμείς τίποτα κρυφό από εκείνον. Ήθελε να ξέρει τα πάντα για την εξέλιξη και την κατάσταση της υγείας του. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι προετοιμάζεσαι. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα και ήθελε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας, να κάνουμε αυτά που κάναμε. Δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση, αλλά αυτό κάνουμε.

Όταν έπεσε στο τραπέζι το χρονικό περιθώριο, που κανείς δεν στο δίνει ακριβώς απλά υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που μας είχαν δώσει οι γιατροί, την επόμενη μέρα ήρθα και είπα στο MAD ότι θέλω να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι με την αγάπη, τη φροντίδα, τη στοργή και την μάχη που έδωσε και ο ίδιος πήγε πολύ παραπάνω. Αλλά, όταν εγώ το έμαθα, θεώρησα ότι μετά από τόσα χρόνια το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και για μένα είναι να είμαι δίπλα του και ήθελα πολύ να το κάνω και να το ζήσω. Το έζησα μέχρι τέλους. Παρόλα αυτά έφυγα, πήγα και στη Μύκονο και δούλεψα κανονικά. Είχε ξανασυμβεί στην οικογένεια, στη μαμά του μπαμπά μου. Αλλά δεν είχε να κάνει με κληρονομικότητα. Για αυτό ξέραμε και την εξέλιξη και προετοιμαζόμασταν.

Ποτέ δεν ξέρεις και πάντα ελπίζεις. Πάντα πιστεύεις σε ένα θαύμα και εγώ γενικώς πιστεύω πάρα πολύ στο τι αποφασίζει η ψυχή του ανθρώπου. Αν η ψυχή μας έχει αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από τούτο εδώ τον κόσμο και να πάει στον άλλον, εγώ πιστεύω πολύ στον άλλο κόσμο εγώ και θεωρώ ότι είμαστε όλοι σε αυτό το επίπεδο απλά εμείς οι ζωντανοί δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να δούμε τις ψυχές. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει, φυσικά και μου λείπει», είχε αναφέρει η Ιλένια Ουίλιαμς για τον μπαμπά της.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Ιλένια δεν είναι μόνη της, αφού έχει πολλά στηρίγματα με πρώτο και βασικό την μαμά της, την κυρία Αμαλία, που είδαμε ξανά μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο.

Στο vlogmass της Νάνσυ Παραδεισανού συμμετείχαν και οι δύο, βλέποντας μαμά και κόρη να μπαίνουν στην κουζίνα μαγειρεύοντας μια σπεσιαλιτέ της Ιλένιας, που δεν είναι άλλη από μους πέστροφα.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μαγειρεύει με τη μητέρα της