Έγινε ''καπνός'' από τις κάμερες του ΣΚΑΪ - Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Μάριο Πρίαμο

Φανερά σε άβολη θέση!

Έγινε ''καπνός'' από τις κάμερες του ΣΚΑΪ - Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Μάριο Πρίαμο

Σε αναβρασμό είναι η παραγωγή του Survivor all star και όλοι όσοι έχουν υπογράψει τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του Άγιου Δομίνικου, που ακόμα αν και έχουν κάνει τις περισσότερες διαδικασίες δε μπορούν να επιβεβαιώσουν κανονικά τη συμμετοχή τους.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ όμως και του Πρωινό μας καταβάλλει προσπάθειες να ''τσακώσει'' παίκτες από το κέντρο, που επισκέπτονται για εργομετρικά τεστ και τις τελευταίες εξετάσεις τους.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 9/12 μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που μίλησε μόνο για το καβγαδάκι της με τον Δάντη (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) είδαμε και τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος με πολύ ευγένεια εξήγησε, πως δεν του επιτρέπεται να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν, η δημοσιογράφος αποφάσισε να το ρωτήσει για την προσωπική του ζωή και αν θα τον περιμένει κάποια σχέση μετά το παιχνίδι και τότε ήταν, που ήρθε πραγματικά σε δύσκολη θέση και...έγινε ''καπνός''.

Η άβολη στιγμή του Μάριου Πρίαμου στην κάμερα του ΣΚΑΪ

«Δεν μπορώ να σου δώσω καμία πληροφορία για αυτό το πράγμα, μη με πιέζεις. Είναι πολύ δύσκολο και για μένα. Ψυχολογικά είμαι πάντοτε έτοιμος. Τώρα τι θα γίνει και πώς, δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Ξέρεις ότι είμαι πάντα ευγενέστατος και σας μιλάω με πάρα πολλή αγάπη, απλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Ας αιωρείται και κάτι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (δείτε εδώ με ποια πρώην παίκτρια survivor τον θέλουν σε σχέση) είναι ένα παιδί που παίζαμε μαζί 6 μήνες, ήμασταν αντίπαλοι. Σίγουρα θα τον ήθελα, είναι πολύ καλός αγωνιστικά, τον έχω ζήσει. Να κοπιάσει να έρθει να παίξουμε», είπε ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν το ''σκάσει'' από τις κάμερες.