Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Πριν τον πρωτοδούμε στο Maesto - Αγνώριστος ο Ορέστης Χαλκιάς με βαμμένο ξανθό μαλλί

Θα τον αναγνωρίζατε;

Πριν τον πρωτοδούμε στο Maesto - Αγνώριστος ο Ορέστης Χαλκιάς με βαμμένο ξανθό μαλλί
News 09.12.2022 21:05
Από Ελένη Μήτση

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι ένας νεαρός και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του και σίγουρα μια από τις καλύτερες ανακαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αφού αναδείχθηκε μέσα από τον ρόλο του στο Maestro του Mega.

Ο Ορέστης έχει λάβει πολύ καλά σχόλια για την ερμηνεία του μέχρι στιγμής και σίγουρα αυτό θα συνεχιστεί, καθώς το σίριαλ έχει πάρει έγκριση και για δεύτερη χρονιά, οπότε ο Ορέστης έδωσε το spoiler του για τον δεύτερο κύκλο.

«Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή», είπε αρχικά για την εμφάνισή του στην παγκόσμια πλατφόρμα.

Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά. Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό», τόνισε ο Ορέστης σε συνέντευξη.

Ο ηθοποιός εκτός όμως από τις αποδόσεις του στο καλλιτεχνικό κομμάτι είναι επίσης πολύ αρεστός και σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Τώρα τον βλέπουμε να κάνει εντύπωση με το καστανό μαλλί και τα μπουκλάκια του, οφείλουμε όμως να πούμε, πως του πήγαινε εξίσου πολύ και το ξανθό χρώμα, που είχε κάνει κάποτε (δείτε εδώ τη σύντροφό του).

Ο Ορέστης Χαλκιάς με βαμμένα ξανθιά μαλλιά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ...» - Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου για το γκέι ζευγάρι που υποδύεται στο Maestro

Maestro: Σάλος στο twitter με το γκέι φιλί - «Παίζει όντως αυτό στην ελληνική τηλεόραση ή το φαντάζομαι»

Share