«Καταρρέει...» - Αποστομωτικός ο Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες σε βάρος της Κιβωτού του Κόσμου

«Παραείναι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Καταρρέει...» - Αποστομωτικός ο Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες σε βάρος της Κιβωτού του Κόσμου

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 9/12 στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να παραθέτει, όπως πάντα, τις απόψεις σχετικά με προσωπικά αλλά και φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα.

Ένα εξ αυτών είναι οι καταγγελίες, που βγαίνουν τελευταία στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στην δομή της Κιβωτού του κόσμου (δείτε εδώ το ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα της μητέρας του Πατρός Αντωνίου).

Όπως έγινε γνωστό από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου ο ηθοποιός έχει συνεισφέρει από μεριάς του σε φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές δράσεις, συνεπώς οι απόψεις του Μπέζου είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα, με τον ίδιο να τονίζει, πως όσα ακούγονται είναι πολύ σοβαρά, σε κάθε περίπτωση όμως δε θα πρέπει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς όλες τις δομές.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για τις καταγγελίες της Κιβωτού του κόσμου

«Είναι πάρα πολύ σκληρό να χάνεις την εμπιστοσύνη σου και να μην υπάρχει τίποτα πια. Γιατί όταν βλέπεις έναν οργανισμό, ο οποίος επί τόσα χρόνια ήταν εκεί πάνω και δημιουργούσε ελπίδες, τον βλέπεις να καταρρέει και τον βλέπεις να καταρρέει παταγωδώς.

Άσχετα από την δικαστική κατάληξη. Καταρρέει κοινωνικά επομένως αυτό δημιουργεί τριβές και είναι ένα πρόβλημα μεγάλο αυτό. Εγώ εύχομαι όλα αυτά να αποδειχθούν ότι δεν είναι αληθινά. Δεν αμφισβητώ καθόλου τις καταθέσεις των ανθρώπων αλλά… δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό. Παραείναι, παραείναι», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.