Ζωζώ Σαπουτζάκη: Όλη η αλήθεια για το σπίτι της στην Κινέτα

Όλα όσα αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζωζώ Σαπουτζάκη: Όλη η αλήθεια για το σπίτι της στην Κινέτα

Η Ζωζώ Σαπουτζάκη παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. , η γνωστή ηθοποιός και Show woman, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σπίτι της στην Κινέτα, που είχε καταστραφεί στις μεγάλες πυρκαγιές, το 2018.

Η ίδια, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες για το σπίτι, που της ανήκει στην Κινέτα, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα που αναφέρθηκε σε μια επαγγελματική κίνηση στην Τουρκία, που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα (δείτε εδώ την αποκάλυψη).

Οι αναφορές της Ζωζώς Σαπουτζάκη για το σπίτι της στην Κινέτα

Στην συνέντευξη του περιοδικού, λοιπόν, η Ζωζώ Σαπουτζάκη ανέφερε ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς, κάτι που την έκανε να αποφασίσει να κρατήσει το μισό σπίτι και το υπόλοιπο να το πουλήσει. Ο λόγος είναι, πως το σπίτι είναι αρκετά ακριβό και δεν μπορεί να το φτιάξει.

Ακόμη, η ηθοποιός είπε πως το επισκέφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και έμεινε στο ισόγειο, αλλά το πάνω μέρος του σπιτιού ήταν και έιναι ακόμη κατεστραμμένο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Show Woman είπε χαρακτηριστικά: «Ένα μέρος κράτησα εγώ και το άλλο θα το δώσω. Θα το δώσω κάπου αλλού γιατί δεν έχει νόημα. Το σπίτι μου δεν είναι όπως ήταν και για να φτιαχτεί όπως ήταν χρειάζονται πολλά χρήματα. Ήταν πολύ ακριβό σπίτι. Τώρα θα δώσω το μισό και το μισό θα το κρατήσω.

Το μισό υπάρχει ακόμη αλλά το υπόλοιπο εγώ δεν μπορώ να το φτιάξω. Πήγα και πέρυσι το καλοκαίρι και έμεινα στο ισόγειο αλλά το πάνω μέρος είναι κατεστραμμένο. Δεν έχω πουλήσει το κατεστραμμένο μέρος όμως αποφάσισα να το δώσω».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, για το τέλος τι θα ήθελε να ευχηθεί, η ίδια είπε: «Αγαπώ τη ζωή, αγαπάω τη Ζωζώ και εκείνο που εύχομαι είναι μέχρι να ζω να είμαι γερή. Βασίλισσα με βγάλανε Ζωζώ και θα βασιλεύω όσο ζω.»

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι η Ζωζώ Σαπουντζάκη άνοιξε το “βασίλειό” της στην Κινέτα και μίλησε για το πόσο καλοβαλμένο και με γούστο ήταν το σπίτι της.

Πώς το έφτιαξε με μεράκι ενώ θυμήθηκε ότι τότε που πήγαν οι δημοσιογράφοι να της πάρουν συνέντευξη μετά τη φωτιά, ήταν ψύχραιμη και δεν έκλαψε.« Ήταν ένα σπίτι με πολύ μεράκι. Και μετά ήρθε η φωτιά. Ο Θεός με βοήθησε» είπε και λίγο αργότερα λύγισε βλέποντας το σπίτι που έζησε τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής της κατεστραμμένο… «Θα ήθελα να ξαναζήσω τα πάρτι που έκανα. Ερχόταν όλος ο κόσμος».