Εκτός Open Weekend η Μαρία Φραγκάκη - Η ανακοίνωση της Ελένης Τσολάκη

Πότε θα επιστρέψει η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός Open Weekend η Μαρία Φραγκάκη - Η ανακοίνωση της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου (10/12) στο Open Weekend και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό καθώς και την ομάδα της, από την οποία βέβαια απουσίαζε και σήμερα η Μαρία Φραγκάκη, η οποία θυμίζουμε την προηγούμενη εβδομάδα είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα.

Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα.

Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος. Πήραμε μια απόφαση φέτος η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της σχετικά με την καριέρα της.

Η ανακοίνωση της Ελένης Τσολάκη για τη Μαρία Φραγκάκη

Το πρωί του Σαββάτου, η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως η Μαρία Φραγκάκη έμεινε και σήμερα εκτός εκπομπής προκειμένου να αναρρώσει, ενώ της έστειλε όλη την αγάπη της και τόνισε πως σύντομα θα την έχουν ξανά κοντά τους.

«Καλημέρα στην ομαδάρα αυτή. Το Μαράκι μας, η Μαρία Φραγκάκη, συνεχίζει να αναρρώνει και της στέλνουμε ένα γλυκό φιλί. Ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω από όσο ελπίζαμε και όσο περιμέναμε αλλά όταν θα είναι έτοιμη, δυνατή και ακμαία την περιμένουμε κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη.